Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Chicago

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Yksityinen keittiömestari Pasquale

Perinteistä italialaista ruokaa ja tarinoita Roomasta, Napolista, Amalfiin ja Barista.

Kokki Wesin lohturuokaa

Luo rohkeita, unohtumattomia ruokailuelämyksiä, joissa keskityt makuun ja hauskanpitoon.

Keittiömestari Joanne Thomasin lohturuokailuelämys

Tarjoan 40 vuoden kokemuksen keittotaidosta tyylikkäisiin tilaisuuksiin ympäri Yhdysvaltoja.

Jarvinen luovaa gourmet-ruokaa

Lähestymistapani on saanut inspiraationsa ruoan taiteesta ja siitä, miten iloista on jakaa sitä muiden kanssa.

Staceyn kausiluonteiset herkut

Olen Stacey Whitney, kokki, joka yhdistää Le Cordon Bleu -koulutuksen ja käytännön kokemuksen. Kannatan kestävää ruoantuotantoa, jossa käytetään paikallisia ainesosia makujen, ravinnon ja kulttuurin yhdistämiseksi.

Benjaminin kausiluonteinen keittiö

Olen perfektionisti, joka varmistaa, että jokainen ruokalaji on sekä visuaalisesti upea että herkullinen.

Fuusioruokailua Alvinin keittiössä

Luo innovatiivisia ruokia, joissa yhdistyvät perinteiset maut ja modernit tekniikat.

Yksityisen keittiömestarin elämykset

Valmistan erilaisia ruokia, kuten italialaista, japanilaista, meksikolaista, ranskalaista, espanjalaista, intialaista ja kiinalaista ruokaa. Nämä ateriat ovat ruokalajeja tai perhetyylisiä. Voimme toteuttaa minkä tahansa ruokatoiveen :)

Richardin rohkeat kulinaariset luomukset

Valmistan klassisia ruokia modernilla tyylillä, jotka sopivat tekemään vaikutuksen vieraisiin kaikkein eksklusiivisimmissa tapahtumissa.

Keittiömestari Brian Jupiterin herkullisia ja lohtuisia ruokia

Valmistan monen ruokalajin menuja, joissa on chicagoilaisissa ravintoloissani valmistettuja erikoisuuksia.

Sanin ruokailuelämykset

Keittiömestarin valmistama herkullinen ateria suoraan pöytään (gluteeniton ja ruokavalioystävällinen)

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla