Jätä sisältö väliin
Ruoanlaitto

Learn how to prepare Coq au vin de Porto

Ruoanlaitto

Learn how to prepare Coq au vin de Porto

Kesto
3 tuntia
Ryhmän koko
Korkeintaan 5 henkilöä
Järjestetään kielellä
Portugali, Ranska
Ruoanlaitto

Learn how to prepare Coq au vin de Porto

Ruoanlaitto

Learn how to prepare Coq au vin de Porto

Kesto
3 tuntia
Ryhmän koko
Korkeintaan 5 henkilöä
Järjestetään kielellä
Portugali, Ranska

Mitä teet

We will start by welcoming you and explain the time-frame of the experience. We will present Cocorico project and its "raison d'être", which is celebrating the friendship stories between Portugal and France! The recipe we selected for this experience is also a luso-french recipe.... We will introduce you to the kitchen, the restaurant, the patio. You will have an explanation about how a professional kitchen is organized, describing all the different ovens, machines and work positions (pastry, hot..). Then we will present you our amazing and unique recipe: Galo ao vinho do Porto! We will cook it together and at the end, of course, we will enjoy it in our lovely space.

Ruoanlaitto

Ruoanlaitto

Airbnb-elämyksissä
  • Innokkaat kokit

    Opi valmistamaan perinteisiä ruokia ja kuule persoonallisia tarinoita paikallisilta elämysjärjestäjiltä.

  • Intiimit ympäristöt

    Aterioi yhdessä ainutlaatuisissa paikoissa yksityisistä maatiloista salaisiin kattoterasseihin.

  • Tarkastanut: Airbnb

    Jokaisen elämyksen kulinaaristen perinteiden aitous tarkastetaan.

Elämysjärjestäjäsi

Lisätietoja majoittajasta Cocorico Luxury Guesthouse

Cocorico Luxury Guesthouse

Hy, I am Marianne Baillot, the general manager of Cocorico Luxury Guesthouse and Restaurant. Before managing this business, I worked as a choreographer and dance-teacher during 15 years. I am very used to work in a workshop format because I organized many community projects and taught many dance workshops in the past. This experience is a team work : Flora Mikula -who conceived our menu and this Rooster with Porto Wine recipe- is a famous international chefe; Antoine Coutier our chef has more than 10 years of experience as a cook. He worked in many famous gastronomic restaurants in France but has also international experiences in London, Dublin, Autralia....

Mitä hintaan sisältyy

Ruoka
We are going to cook one special luso-french recipe : Rooster with Port-wine; Coq au vin de Porto; Galo ao vinho do Porto.
Juomat
One of the objective of the experience is to pair the wine with the recipe. We are going to test 3 wines and explain why a…
Välineet
Cooking apron

Missä tulette olemaan

We are going to stay in Cocorico Restaurante The entire experience is happening in one single location.

Muistettavia asioita

Ruokavaliota koskevat toivomukset

Elämysjärjestäjä voi täyttää pyynnöstä ilmoitetut ruokavaliotoivomukset. Ilmoita elämysjärjestäjälle ennen elämystä, tarvitsetko majoituksen.

Peruutusehto

Mistä tahansa elämyksestä voi saada täyden hyvityksen, jos sen peruuttaa 24 tunnin kuluessa sen ostamisesta tai vähintään 7 päivää ennen sen alkamista.

Viestintäkäytäntö

Viesti aina Airbnb:n kautta. Maksusi turvaamiseksi älä koskaan lähetä rahaa äläkä viesti Airbnb-sivuston tai -sovelluksen ulkopuolella.

Varausvaatimukset

Vieraiden enimmäismäärä on 5 ja alaikäraja18 vuotta. Jokaisen vieraan on itse ymmärrettävä käytetyt ainesosat ja ilmoitettava mahdollisista allergioista tai ruokailurajoituksista elämysjärjestäjälle. Vieraiden pitää myös ottaa huomioon, että raa'an tai…

Lisää vinkkejä

This is a workshop format, and we are going to be preparing the recipe standing-up in a kitchen for two hours before having the lunch experience together.
Cocorico Luxury Guesthouse
Learn how to prepare Coq au vin de Porto
Uusi elämys
80€/henkilö
Uusi elämys
80€/henkilö