Jätä sisältö väliin
ruoan maistajaiset

Artisanal 16-course gelato tasting

ruoan maistajaiset

Artisanal 16-course gelato tasting

134 arvostelua
Keskeytetty 30. huhtikuuta asti. Airbnb-elämykset keskeytetään koronaviruksen (COVID-19) takia yhteisömme terveyden suojelemiseksi. Tutustu apukeskuksessa viimeisimpiin päivityksiin ennen varaamista.
Kesto
1 tunti
Ryhmän koko
Korkeintaan 14 henkilöä
Sisältyy
Ruoka
Järjestetään kielellä
Englanti
ruoan maistajaiset

Artisanal 16-course gelato tasting

ruoan maistajaiset

Artisanal 16-course gelato tasting

134 arvostelua
Keskeytetty 30. huhtikuuta asti. Airbnb-elämykset keskeytetään koronaviruksen (COVID-19) takia yhteisömme terveyden suojelemiseksi. Tutustu apukeskuksessa viimeisimpiin päivityksiin ennen varaamista.
Kesto
1 tunti
Ryhmän koko
Korkeintaan 14 henkilöä
Sisältyy
Ruoka
Järjestetään kielellä
Englanti

Mitä teet

We will begin with a tour of the gelato laboratory and production machines. I will explain where we source our produce and the importance of using seasonal, local, second-run fruit from the local farmers and suppliers we work with. I will identify the difference between gelato and ice cream, and why gelato is a better vehicle for flavour. After touring the facilities we will have a 16-flavour gelato tasting, to include either the stranger and more bizarre, or the more traditional flavours we typically make (your choice!). We will discuss where the inspiration comes from and the different collaborations and custom flavours that we've made over the years, including the hits and the failures, the award winners, the flavours that got us in trouble. The tour will conclude with a double scoop of your choice in a waffle cone. Try Brie-Pear-Walnut, Garlic-Fennel-Vanilla, Smoked Chocolate and Bourbon, White-Chocolate-Almond-Sesame, While Truffle-Maple-Sage, Strawberry-Thai Basil-Juniper, Blueberry-Lavender-Lemonade, Grilled Cheese, Chocolate-Bugs, Corn-on-the-Cob, Pigs Blood, Pistachio-Baklava, Hay-Honey-Caramel, Peach-Basil-Bellini, Boozy Tiramisu, Pad Thai and more.

Elämysjärjestäjäsi

Lisätietoja majoittajasta Kaya , Death In Venice Gelato

Kaya , Death In Venice Gelato

Born in Istanbul, Turkey, a city at the intersection of eastern and western culture, Kaya came to Canada in 2002 to study chemical engineering at the University of Toronto. After graduation he studied at Stratford Chef School and went on to complete internships at Micheline Star restaurants including Oud Sluis in Holland, La Grenouilliere in France, Manresa in San Francisco, and In De Wulf in Belgium. In April 2016 he won a Chopped Canada Competition with his ricotta-lemon-rosemary gelato and he opened the Death in Venice Gelato Co. here in Toronto to produce edgy and novel gelato flavours.

Mitä hintaan sisältyy

Ruoka
16-course gelato tasting. Vegan and dairy-free options are available. One Scoop of gelato in waffle cone.

Vieraiden ottamat kuvat

Vieraiden antamat arvostelut

  • Maailman parhaan 10 %:n joukossa asiantuntemuksessa

    Vieraat kertovat, että tällä elämysjärjestäjällä on näkemystä ja tietoa.

Arvostelu-sivujen navigointiosio

Missä tulette olemaan

This tour takes place in the cafe and gelato laboratory, located in hip and trendy Dundas Street West. The cafe is a few blocks west of Trinity Bellwoods Park at Gladstone, surrounded by wine bars, cafes, galleries, boutiques and restaurants.

Muistettavia asioita

Peruutusehto

Mistä tahansa elämyksestä voi saada täyden hyvityksen, jos sen peruuttaa 24 tunnin kuluessa sen ostamisesta tai vähintään 7 päivää ennen sen alkamista.

Viestintäkäytäntö

Viesti aina Airbnb:n kautta. Maksusi turvaamiseksi älä koskaan lähetä rahaa äläkä viesti Airbnb-sivuston tai -sovelluksen ulkopuolella.

Varausvaatimukset

Vieraiden enimmäismäärä on 14 ja alaikäraja 3. Vanhemmat voivat tuoda mukanaan alle 2-vuotiaita lapsia. Many of our guests would like to take gelato pints back home with them, please bring a cooler bag for distances traveling more than 30min. We also…

Mitä tuoda mukana

An appetite.

Airbnb-elämysten laatu tarkastetaan

Airbnb-elämysten laatu tarkastetaan

  • Paikalliset asiantuntijat

    Järjestäjät ovat paikallisia asiantuntijoita, jotka rakastavat kotipaikkaansa ja elämyksensä aihetta.

  • Pienet ryhmät

    Pienen ryhmäkoon ansiosta et koskaan huku joukkoon.

  • Tiukat vaatimukset

    Jokaisen elämyksen järjestäjän asiantuntemus ja elämyksen ainutlaatuisuus tarkastetaan.

Kaya , Death In Venice Gelato
Artisanal 16-course gelato tasting
134 arvostelua
Alkaen 27€ henkilöltä
134 arvostelua
Alkaen 27€ henkilöltä