Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Majoittaja

Varauksen peruuttaminen majoittajana

Airbnb-vieraat odottavat innolla matkojaan, mutta ymmärrämme, että saatat joskus joutua peruuttamaan. Kun peruutat varauksen, suosittelemme, että lähetät vieraallesi viestin niin pian kuin suinkin.

Varauksen peruuttaminen:

1. Napsauta Tänään > Varaukset
  2. Valitse varaus, jonka haluat peruuttaa, ja napsauta kohtaa Tiedot.
  3. Napsauta Peruuta varaus.
  4. Vastaa kysymyksiin ja napsauta Seuraava.
  5. Tarkista ja napsauta Peruuta varaus.

Et voi välttämättä peruuttaa aktiivisia varauksia tai varauksia, joiden suunniteltu sisäänkirjautuminen on 24 tunnin kuluessa. Näissä tapauksissa sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin.

Peruutussanktiot

Vieraan varauksen peruuttaminen voi vaikeuttaa hänen matkaansa, joten majoittajien tekemiin peruutuksiin sovelletaan sanktioita, jos peruutus ei johdu tietyistä lieventävistä asianhaaroista.