Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Majoittajan maksusi tietojen löytäminen

Voit tarkistaa majoittajan maksujesi tilan milloin tahansa maksuhistoriastasi.

Napauta varauskoodia nähdäksesi majoittajan maksun tiedot. Ammattilaisvinkki: Voit hakea tapahtumia suodattamalla maksun vastaanottotavan, kohteen tai päivämäärän mukaan.

Suoritetut maksut majoittajalle

Napauta Suoritetut maksut majoittajalle nähdäksesi majoittajan maksusi, jotka Airbnb on lähettänyt. Valitse maksun yksittäiset rivit nähdäksesi tapahtumatiedot, mukaan lukien varaukset, muokkaukset ja peruutusmaksut.

Jos majoittajan maksusi on lähetetty äskettäin, sen näkymiseen kuluva aika riippuu käytössä olevasta maksun vastaanottotavasta. Näet arvioidun saapumispäivän laajentamalla maksusta näytetyt tiedot.

Jos sinulla on useita kohteita, joiden varaukset alkavat samana päivänä, saman maksutavan kautta suoritettavat maksut näkyvät yhtenä rivinä, ja ne maksetaan samaan aikaan.

Jos olet vieraalle velkaa peruutuksesta tai varauksen muutoksesta, voit seurata maksun tilaa maksuhistoriastasi. Lue lisää maksuhistoriaan tehdyn mukautuksen merkityksestä.

Tulevat maksut majoittajalle

Valitse Tulevat maksut majoittajalle tarkistaaksesi mahdolliset tulevat maksupäivät. Jos majoittajan maksusi odottaa yhä käsittelyä, voit käyttää alasvetovalikkoa muuttaaksesi kyseisen varauksen maksun vastaanottotapaa.

Bruttotulot

Bruttotulot ovat kustakin varauksesta ansaitsemasi kokonaistulot ennen palvelumaksuja, veroja tai muita vähennyksiä. Näet kunkin varauksen bruttotulot sen jälkeen, kun olet saanut siitä maksun.

Taulukkoon vieminen

Lataa .csv-tiedosto kaikista tapahtumista napauttamalla Lataa CSV. CSV-tiedoston voi avata missä tahansa tavallisessa taulukkolaskentaohjelmassa (esim. Microsoft Excel, Google Docs ja Apple Numbers). Tämä laskentataulukko sisältää lisätietoja, kuten majoittajan palvelumaksut tai siivousmaksut (jos veloitat niitä).