Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Auta turvaamaan tilisi

Pyrimme aina pitämään tilisi turvallisena, mutta näin sinä voit auttaa suojaamaan tietojasi.

Tilin turvallisuus

• Aloita kiinteällä salasanalla: Airbnb-salasanasi pitäisi olla yksilöllinen. Sen pitäisi mieluiten olla täysin erilainen kuin muiden tiliesi, kuten sähköpostiosoitteesi, sosiaalisen median tilisi tai pankkisi, salasanan. Näin yhden tilin vaarantumiselle ei välttämättä ole vaikutusta muihin tileihisi. Näin päivität salasanasi tai luot vahvan salasanan.
  • Tarkista tilisi: Tarkista tilisi, jos uskot jonkun kirjautuneen Airbnb:lle ilman lupaasi.
  • Merkitse epäilyttävät asiat: Jos uskot, että Airbnb-ilmoituksessa, -profiilissa tai -viestiketjussa on jotain epäilyttävää, merkitse se tarkistettavaksi. Voit auttaa Airbnb-yhteisöä myös ilmoittamalla väärennetyistä verkkosivustoista.

Verkkoturvallisuus

• Tarkista, että osoitteessa on "https": Jos "https" näkyy URL-osoitteen alussa, yhteys on salattu, mikä suojaa tietojesi koskemattomuutta ja luottamuksellisuutta. Joissain selaimissa voi myös näkyä lukkokuvake URL-osoitteen vieressä. Tästä tiedät, että osoite on turvallinen. Kirjoita https://www.airbnb.com suoraan selaimeesi päästäksesi alkuun. Jos napautat sähköpostissa olevaa linkkiä, tarkista kohde-URL ennen sisäänkirjautumista.
  • Pysy ajan tasalla: Tarkista, onko ohjelmistoissa päivityksiä, jotka suojaavat sinua turvallisuusriskeiltä.
  • Asenna luotettava virustorjuntaohjelma: Hanki apua yleisten virusten ja muiden tietoverkkohyökkäysten havaitsemiseen, estämiseen ja poistamiseen.
  • Tarkista lähettäjä: Älä napauta linkkejä äläkä lataa liitteitä sähköpostista, mikäli et tiedä niiden lähettäjää.

Ylimääräiset turvaominaisuudet

• Monen tekijän todentaminen: Jos kirjaudut Airbnb:lle uudesta paikasta tai uudelta laitteelta tai muokkaat arkaluonteisia tilitietoja, sinua voidaan pyytää vahvistamaan, että kyseessä todella olet sinä. Sinun tarvitsee ehkä antaa puhelimeesi tai sähköpostiosoitteeseesi lähetetty turvakoodi tai vahvistaa joitain tilitietojasi. Saatat myös saada tilihälytyksen, jos joku yrittää päästä tilillesi.
  • Muista aina nämä: Hoida kaikki maksut ja viestintä Airbnb-palvelussa. Älä tee rahasiirtoja Airbnb:n ulkopuolella äläkä jaa sähköpostiosoitettasi ennen kuin varaus on hyväksytty. Jos joku lähettää sinulle sähköpostin ja pyytää sinua maksamaan tai hyväksymään maksun sivuston ulkopuolella, ota heti yhteyttä Airbnb:hen. Lue, mistä näet, että sähköpostiviesti on todella Airbnb:ltä.