Airbnb-palvelut

Catering-palvelut paikassa La Crescenta-Montrose

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti maistuvista catering-palveluista paikassa La Crescenta-Montrose

Sivu 1/1

Catering-tarjoaja kaupungissa Los Angeles

Levitteitä ja cocktail-tunti Elizabethin seurassa

Korkeatasoiset ja ylelliset pöydät + boutique-catering maatilalta ruokapöytiin. Yli 4 vuoden kokemus Los Angelesin ja Orange Countyn alueella. Sitoutuminen syötäväksi tarkoitettujen muotoilujen ja elämysten kautta.

Catering-tarjoaja kaupungissa Calabasas

C K L Events, Cheven

CKL Events on täysin integroitu catering- ja tapahtumayritys, joka yhdistää kulinaarisen taiteen saumattomaan tapahtumasuunnitteluun, gourmet-menuun ja virheettömään toteutukseen. Luomme unohtumattomia, räätälöityjä elämyksiä.

Catering-tarjoaja kaupungissa Los Angeles

Tyylikästä ja rentoa cateringia keittiömestari Arnon kanssa

Kasvoin Provencessa meloni- ja laventelipeltien ympäröimänä. Viimeisten 30 vuoden aikana olen laittanut ruokaa eri puolilla maailmaa. Nämä ruokalistat on suunniteltu niin, että voit nauttia majoittumisestasi ja läheisistäsi täysillä.

Catering-tarjoaja kaupungissa Los Angeles

Pariisi kohtaa Välimeren makuja – Lionel

Olen avannut ravintoloita Pariisissa ja Los Angelesissa ja laittanut ruokaa ranskalaisille ja amerikkalaisille elokuvatuottajille.

Kokki kaupungissa Santa Monica

Chloen maalaismaiset kausiluonteiset juhlat

Kouluttauduin Michael's-ravintolassa James Beard Award -finalistin Miles Thompsonin johdolla.

Catering-tarjoaja kaupungissa Glendale

Paratiisia muistuttava havaijilainen catering Kai

Olen Le Cordon Bleu -koulutettu kokki, jolla on 15 vuoden kokemus havaijilaisen tunnelman luomisesta.

Lisää majoittumiseesi asiantunteva catering-palvelu

Paikalliset ammattilaiset

Ammattimaisesti tarjottu catering-palvelu tuo maistuvia herkkuja erilaisiin tilanteisiin

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla