Airbnb-palvelut

Valmistetut ateriat paikassa Newport Beach

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti valmistetuista gourmet-aterioista paikassa Newport Beach

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Los Angeles

Ravitsemusterapeutin mukautetut erikoisruokavaliot Chef LaLa

Suunniteltu keto-, paleo-, diabeetikko-, vegaaniruokavalioon, leikkauksen jälkeiseen ruokavalioon ja muihin. Herkullisia, parantavia aterioita, jotka on räätälöity tavoitteidesi, rajoitustesi ja elämäntapasi mukaan.

Kokki kaupungissa View Park-Windsor Hills

Kalifornialais-karibialainen keittiö kokki Jazzy Harveyn keittiössä

Terveellisiä kalifornialais-karibialaisia aterioita julkkiskokki Jazzyn keittiöstä sekä vegaaneille että ei-vegaaneille.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Terveellistä kausiluonteista ruokaa ravitsemuskokin Caten kanssa

Terveellinen ruokailuelämys kotona paikallisesti hankituilla kausiluonteisilla ainesosilla.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Kevinin urbaaneja ruokakomeroherkkuja

Yhdistän majoittamisen ja elämysten tarjoamisen juuret keittotaidon taitoihin, joita olen kehittänyt ravintoloissa, kuten James Republic.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Master Chef LaLa tarjoaa gourmet-ateriaelämyksiä

Gourmet-ateriaelämykset mestarikokki LaLa – Le Cordon Bleu -koulutettu, Harvard-sertifioitu, esillä Today Show & Dr. Oz -ohjelmassa. Terveellisen ruokailun kohottaminen eleganssilla, maulla ja tarkoituksella.

Catering-tarjoaja kaupungissa Marina del Rey

Kokki Oso Catering Service

Klassisesti koulutettu kokki, monipuolinen kokemus, catering-tapahtumat, ravintolatoiminta ja baarituki. Catering-fuusiotyyli, jossa perinteiset tekniikat yhdistyvät rohkeisiin, moderneihin makuihin.

Kätevät ja herkulliset kotitekoiset ateriat majoittumisesi ajaksi

Paikalliset ammattilaiset

Nauti tuoreista, kotitekoisista aterioista, jotka toimitetaan sinulle vaivattomasti

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla