Yksityinen ja ainutlaatuinen ruokailuelämys Brittanyn kanssa

Olen Cordon Bleu -sertifioitu yksityiskokki, jolla on 26 vuoden kokemus keittotaidosta.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Santa Barbara
Järjestetään kohteessasi

Välimerelliset fuusiotyyppiset tapakset

144 € 144 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 573 €
Nauti kolmen ruokalajin illallisesta, jossa on eurooppalaisia ja välimerellisiä fuusiotapaksia.

Tyylikäs yksityinen illallinen

218 € 218 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 868 €
Nauti kolmiruokaisesta illallisesta, joka on valmistettu paikallisista luomuraaka-aineista, kuten laidunruokinnalla kasvatetusta lihasta käsityöläistiloilta.

Thaimaalais-ranskalainen fuusioelämyksen

221 € 221 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 882 €
Lähde kulinaariselle matkalle ja kokeile kolmen ruokalajin ateriaa, jossa yhdistyvät eteläaasialaiset ja ranskalaiset maut.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Kim mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Olen yksityinen kokki ja viininvalmistaja, ja olen kiinnostunut ruoasta, joka on peräisin suoraan maatilalta.
Uran kohokohdat
Sain humanitaarisen palkinnon työstäni yleishyödyllisen järjestön kanssa.
Koulutus ja opastus
Minulla on California Culinary Academyn SF Cordon Bleu -tutkinto.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Santa Barbara ja Goleta. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Yksityinen ja ainutlaatuinen ruokailuelämys Brittanyn kanssa

Olen Cordon Bleu -sertifioitu yksityiskokki, jolla on 26 vuoden kokemus keittotaidosta.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Santa Barbara
Järjestetään kohteessasi
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus

Välimerelliset fuusiotyyppiset tapakset

144 € 144 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 573 €
Nauti kolmen ruokalajin illallisesta, jossa on eurooppalaisia ja välimerellisiä fuusiotapaksia.

Tyylikäs yksityinen illallinen

218 € 218 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 868 €
Nauti kolmiruokaisesta illallisesta, joka on valmistettu paikallisista luomuraaka-aineista, kuten laidunruokinnalla kasvatetusta lihasta käsityöläistiloilta.

Thaimaalais-ranskalainen fuusioelämyksen

221 € 221 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 882 €
Lähde kulinaariselle matkalle ja kokeile kolmen ruokalajin ateriaa, jossa yhdistyvät eteläaasialaiset ja ranskalaiset maut.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Kim mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Olen yksityinen kokki ja viininvalmistaja, ja olen kiinnostunut ruoasta, joka on peräisin suoraan maatilalta.
Uran kohokohdat
Sain humanitaarisen palkinnon työstäni yleishyödyllisen järjestön kanssa.
Koulutus ja opastus
Minulla on California Culinary Academyn SF Cordon Bleu -tutkinto.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Santa Barbara ja Goleta. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?