Intialaisen hienon keittiön fuusioruokaa Arupilta
Valmistan innovatiivista intialaista ruokaa nykyaikaisilla mauilla.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Lontoo
Järjestetään kohteessasi
Intialainen fuusiojuhla
80 €
Varauksen vähimmäishinta on 363 €
Tämä on 4 ruokalajin hieno illallinen intialaisilla makuilla. Vaihtoehtoja ovat alkupalat, alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Saatavilla perheille tai henkilökohtaisina annoksina.
Intialainen juhla
80 €
Varauksen vähimmäishinta on 317 €
Perheystävällistä intialaista juhlaruokaa, jossa on kanapeita, kasvis- ja ei-kasviscurryjä, lisukkeita ja jälkiruokaa.
Michelin-tyylinen intialainen
114 €
Varauksen vähimmäishinta on 453 €
Tämä neljän ruokalajin hieno illallinen intialaisilla makuvivahteilla sisältää alkuruoan, kasvisruoan, kala- tai liharuoan ja jälkiruoan.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Arup mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
25 vuoden kokemus
Ruokamatkani ulottuu länsimaisesta keittiöstä intialaiseen keittiöön Delhistä Ranskaan ja Lontooseen.
Uran kohokohdat
Kultamitalisti vuonna 2025 UK Curry Championships -kilpailussa (National Chef of the Year)
Koulutus ja opastus
Minulla on maisterin tutkinto hotelli- ja ravintola-alan johtamisesta ja elintarviketurvallisuuskoulutuksesta.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 4 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Lontoo. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Arup on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
80 €
Varauksen vähimmäishinta on 317 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




