Tutustu eri ruokakulttuureihin kokki Davidin seurassa
Olen erikoistunut räätälöityihin ruokailuelämyksiin, ja tarjoan valikoituja monen ruokalajin illallisia ja mukaansatempaavia kulinaarisia mestarikursseja, jotka on räätälöity jokaista tilaisuutta varten
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Kissimmee
Järjestetään kohteessasi
Meksikolainen fiesta
64 € vierasta kohti
Tämä aseman ruokalista on koristeltu ja näkyy keittiösaarekkeellasi koko perheen nautittavaksi, ja se on täysin mukautettavissa ruokavalioihin tai mieltymyksiin. Sisältää sipsi- ja salsakioskin, tuoretta guacamolea, maissia, meksikolaista keltaista riisiä, refrito-papuja, kanan fajita-kioskin, tampiqueña-pihviä, juustoenchiladaa ja revittyä sianlihaa carnitas-tacoissa
Perhetyylinen illallinen
72 € vierasta kohti
Tässä perhetyylisessä ruokalistassa on keittiösaarekkeellasi kokin valvomana sijaitseva leikkauspöytä, ja ruokalista on täysin räätälöity. Siihen sisältyy kreikkalainen salaatti, paahdettuja perunoita, ranskalainen ratatouille tai italialainen caponata, pastaa, suosikkityyppistä kanaa ja keittiömestarin leikkaama kylkipaisti tai chateaubriand. Näytämme myös valitsemasi jälkiruoan.
3 ruokalajia Etelä-italialainen
98 € vierasta kohti
Mukauta italialais-amerikkalaista kolmen ruokalajin elämystäsi. Aloita elämys italialaisella hääkeitolla tai klassisella capresesalaatilla. Pääruoaksi voit valita suositellun kanaa, pihviä tai paistettua meriahventa, joka tarjoillaan pastan tai risoton kera. Viimeistele ateria klassisella tiramisulla, cannolilla tai keittiömestarin nimikkoruoalla, pannacottalla
Paellan valmistuskurssi
98 € vierasta kohti
Tee ateriastasi interaktiivisempi ja henkilökohtaisempi tällä interaktiivisella käytännön paellanvalmistuskurssilla (valinnainen). Ryhmän koosta riippuen voimme valmistaa useita paellatyyppejä, kuten Valenciana-, Seafood- tai Black-paellaa (mustekalan muste). Kun valmistamme paellaamme, nautimme ajattomista klassisista tapasista, kuten patatas bravasista, kroketista ja pulpo a la gallegasta.
Neljä ranskalaista klassikkoa
141 € vierasta kohti
Räätälöity 4 ruokalajin menu, jossa on ajattomia ranskalaisia klassikoita. Ilta alkaa klassisen ranskalaisen sipulikeiton tai virkistävän kausiluonteisen salaatin valinnalla. Ensimmäiseksi ruokalajaksi voit valita Coquilles St. Jacques, Escargots de Bourgogne tai hanhenmaksan. Pääruokana on mahdollista valita kahdesta kuuluisasta ranskalaisesta alkuruoasta: Bœuf Bourguignon tai Magret de Canard. Viimeistele elämyksesi valitsemalla kahdesta klassisesta jälkiruoasta: tyylikäs Crème Brûlée tai teatraalinen Crêpes Suzette.
Tunnusomainen yhdistämiskokemus
166 € vierasta kohti
Räätälöi kulinaarinen seikkailusi neljän ruokalajin illallisella, joka on saanut inspiraationsa haluamastasi teemakeittiöstä. Nauti parannetusta keittiömestarin pöydän yhdistelmäelämyksestä, jossa jokainen ruokalaji ja yhdistelmä esitetään suorassa selityksellä ja kulttuurisilla näkemyksillä, mikä muuttaa ateriasi opastetuksi mestarikurssiksi.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että David mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus
Olen erikoistunut gourmet-aterioihin paikan päällä, cateringiin ja ruokayhdistelmiin.
Uran kohokohdat
Jaan intohimoni ruokaan opettamalla muita.
Koulutus ja opastus
Olen Floridan DBPR:n elintarviketurvallisuuden tarjoaja ja tarjoan korkeatasoiset elintarviketurvallisuusstandardit.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Kissimmee, Celebration, Lakeland ja Winter Haven. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 21-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 141 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 511 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?