Gustavon fuusioruokaa: yksityinen kokki

Yhdistän ranskalaisia tekniikoita ja moderneja lähestymistapoja luodakseni fuusioruokia.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Zapopan
Järjestetään kohteessasi

Gustavon moderni fuusioruoka

64 € vierasta kohti
Nauti fuusioruoista, joissa on alkupaloja, alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia, jotka on valmistettu nykyaikaisilla tekniikoilla ja paikallisista raaka-aineista.

Kausiluonteinen maistelu

75 € vierasta kohti
Koe harkiten valmistettu maistelukokemus, jossa yhdistyvät perinteiset maut ja nykyaikaiset vivahteet ja korostuvat kausiluonteiset ainesosat.

Gourmet-ruokamatka

86 € vierasta kohti
Nauti hienostuneesta valikoimasta gourmet-ruokia, joissa klassiset tekniikat yhdistyvät rohkeisiin makuihin.

Mukautettu valikko

195 € vierasta kohti
Tämä on sinulle tarkoitettu erikoisvalikko
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Gustavo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
7 vuoden kokemus
Olen ammattikokki, joka on erikoistunut kansainväliseen ja fuusiokeittiöön.
Uran kohokohdat
Minut esiteltiin kokkina Take A Chef -ohjelmassa Guadalajarassa.
Koulutus ja opastus
Kouluttauduin Instituto Argentino de Artes Culinariasissa Guadalajarassa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Zapopan, Guadalajara ja Ajijic. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 64 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Gustavon fuusioruokaa: yksityinen kokki

Yhdistän ranskalaisia tekniikoita ja moderneja lähestymistapoja luodakseni fuusioruokia.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Zapopan
Järjestetään kohteessasi
Alkaen 64 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Gustavon moderni fuusioruoka

64 € vierasta kohti
Nauti fuusioruoista, joissa on alkupaloja, alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia, jotka on valmistettu nykyaikaisilla tekniikoilla ja paikallisista raaka-aineista.

Kausiluonteinen maistelu

75 € vierasta kohti
Koe harkiten valmistettu maistelukokemus, jossa yhdistyvät perinteiset maut ja nykyaikaiset vivahteet ja korostuvat kausiluonteiset ainesosat.

Gourmet-ruokamatka

86 € vierasta kohti
Nauti hienostuneesta valikoimasta gourmet-ruokia, joissa klassiset tekniikat yhdistyvät rohkeisiin makuihin.

Mukautettu valikko

195 € vierasta kohti
Tämä on sinulle tarkoitettu erikoisvalikko
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Gustavo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
7 vuoden kokemus
Olen ammattikokki, joka on erikoistunut kansainväliseen ja fuusiokeittiöön.
Uran kohokohdat
Minut esiteltiin kokkina Take A Chef -ohjelmassa Guadalajarassa.
Koulutus ja opastus
Kouluttauduin Instituto Argentino de Artes Culinariasissa Guadalajarassa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Zapopan, Guadalajara ja Ajijic. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?