Maatilalta ruokapöytään Tamlan kanssa
Meillä on sinulle monen ruokalajin elämyksiä, rentoja perheillallisia tai aterioita, jotka voit ottaa mukaan.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Charleston
Järjestetään kohteessasi
Tulessa grillattu juhla
129 € vierasta kohti
Loistava monen ruokalajin menu, jossa on grillattuja ruokia, luovia kastikkeita, rohkeita makuja ja kausiluonteisia valintoja. Kuten aina, meillä on vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja
Meksikolainen fiesta
129 € vierasta kohti
Hauska monen ruokalajin elämys, johon kuuluu dippimunkeja/alkupaloja, luovia meksikolaisia ruokia ja herkullinen jälkiruoka. Tämä on edullinen ja usein polttareiden suosikki.
Etelävaltioiden keittiötä uusin vivahtein
151 € vierasta kohti
Nauti luovasta ruokalistasta, jossa on gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.
Laadukas surf and turf
189 € vierasta kohti
Tässä hienostuneessa surf and turf -ruokailuelämyksessä yhdistyvät ranskalaiset tekniikat ja paikalliset maut. Tarjolla on paikallisia mereneläviä ja kausiluonteisia ainesosia
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Tamla mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
17 vuoden kokemus
Filosofiani mukaan käytän paikallisia, kausiluonteisia ainesosia ja mukautan ruokaa vieraiden mieltymysten mukaan.
Uran kohokohdat
Los Angelesin merkittävien asiakkaiden lisäksi liityin PGA Touriin freelance-kokkina.
Koulutus ja opastus
Minulla oli aiemmin ravintola Karibialla.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Charleston. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 129 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?