Lucasin tarjoama mallorcalainen kulinaarinen elämys
Anna Michelin-kokin valmistaa ruokia loma-asunnossasi tuoreista paikallisista raaka-aineista.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Pollença
Järjestetään kohteessasi
Paella ja tapakset
80 € vierasta kohti
Osallistu mestariluokan ruoanlaittokurssille ja valmista aitoa valencialaista paellaa ja tapaksia. Tutustu ruokien alkuperään ja valmistustekniikoihin ja nauti valmistamistasi ruoista.
Mallorcalainen illallinen
95 € vierasta kohti
Istu alas ja nauti hauskasta illalliselämyksestä, jossa on paikallista paikallisia ruokia ja viinejä. Vieraat voivat osallistua valmisteluihin unohtumatonta iltaa varten.
Kausiluonteinen maistelu
140 € vierasta kohti
Koe valikoitu maistelumenu, jossa on parhaat paikalliset mallorcalaiset ainesosat. Nauti ateriasta viehättävässä maaseutupuutarhassa erityisesti valittujen viinien kera.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Lucas mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
25 vuoden kokemus
Olen työskennellyt Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ja keittiömestarina Lontoossa ja Sydneyssä.
Uran kohokohdat
Minulla oli kunnia laittaa ruokaa vuoden 2017 Oscar-gaalaa varten ja palvella Sir Paul McCartneyta Brightonissa.
Koulutus ja opastus
Minulla on tutkinto hotellinjohtamisesta ja hotellialasta, ja olen suorittanut lihanjalostuksen mestarikurssin.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Pollença. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Lucas on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 80 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?