Kalifornian parasta kokki Daven kanssa

Valmistan ikimuistoisia aterioita ja luon elämyksiä Kalifornian kulinaarisen maiseman innoittamana.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Guerneville
Järjestetään kohteessasi

Viiniseudun brunssi

141 € vierasta kohti
Rento joukko amerikkalaisia klassikoita sekä meksikolaisia ja kreikkalaisia vaikutteita. Paistettu kreikkalainen frittata – fetajuusto, riisi, purjo, raastettu kesäkurpitsa ja vuoristoherbukit Ebelskevers – Solvangin erikoisuus, hollantilaistyyliset pannukakupallot kaikilla mahdollisilla täytteillä Meksikolainen hedelmäsalaatti – minttua ja tajinia Aito suolaliha-hash – tuoretta suolalihaa, Yukon-perunoita, sipulia ja vihreitä paprikoita Chilaquiles – yksinkertainen mutta klassinen meksikolainen munaruoka Perinteiset aamiaislisukkeet

Valle delicacies

141 € vierasta kohti
Ruokalista, jossa esitellään Bajan parhaita puolia ja joihin ovat vaikuttaneet parhaat keittiömestarit ja tekniikat. Avokado- ja sitrushedelmäsalaatti – greippi, avokado, raastettu punasipuli, krassi, tomaatti ja minttu. Vihreää korianteria sisältävä riisi – Baja-klassikko kuminan ja salottisipulin kera Valkoraitainen meribassi La Paz – Meyer-sitruuna, jalapeno, punasipuli ja yrtit. Päällä Aguachile Verde -kastiketta Sopet tuorejuustolla – rustiikkisia meksikolaisia masakuppia maalaistuotteena valmistetulla juustolla, kuivatuilla chileillä ja paahdetulla maissilla. Pears Pacifica – Over Pan Dulce

Länsirannikon grilliruoka

152 € vierasta kohti
Tämä menu on saanut vaikutteita Central Coastin mahtavista mauista ja kunnioittaa joitakin legendaarisia reseptejä ja paikkoja. Corte Madera -salaatti – keväislehtikaalia, napa-kaalia, roomalainen tomaatti, avokado, cebollitaa, sitruuna/timjamikastike Central Coastin naudanlihaa – talon marinadissa, hitaasti kypsennetty, ohuiksi viipaleiksi leikattu ja tarjoillaan salsa crudan kanssa Yrteillä paahdettu vapaana kasvatettu kokonainen kana – yrtit, oliiviöljy, valkosipuli ja sitrus Sofrito-mustapavut, jasmiiniriisi Grillattua Coachella Valleyn kesäkurpitsaa Bananas Foster -leipäpudding

Korkeat matalat piikit

152 € vierasta kohti
Classic Southern California street tacos with house-made salsas that pack a punch. Juuri valmistetut ranskalaiset ja guacamole Talon itse valmistamat salsat Carne Rancheria – ohuiksi viipaleiksi leikattu ohutliha, joka on marinoitu täydelliseksi ja sitten grillattu. Pollo Adobado – kanaa savustetussa, miedosti mausteisessa adoboseoksessa. Frijoles Borrachos ja punariisi Grillatut cebollitot pasilla-chileillä Käsin puristetut tortillat Jäätelö Torta Estilo Sanchez – Meksikolaiset kuppimuffinit tajin-pekaanipähkinä-, minttu- ja vaniljajäätelöllä.

Tales Of The Bay

158 € vierasta kohti
Ruokalista, joka on saanut innoituksensa matkasta Kalifornian rannikolle ja jossa yhdistyvät italialaiset, espanjalaiset, meksikolaiset ja portugalilaiset vaikutteet. Caesar Salad A La Minute – klassinen Tijuana-esitys, joka on sekoitettu tilauksesta Cioppino À Portuguesa – klassisen meriruokamuhennoksen portugalilainen versio Pasta North Beach – San Franciscon klassikko Meribassi Nob Hill – yksilöllisesti paistettu kuorrutteessa, jossa on sitrushedelmien kuorta, japanilaisia minttulehtiä ja savulohta Sitruunalla ja ricottalla maustettu paahtokakku – valmistettu alusta alkaen
Voit lähettää viestin ja pyytää, että David mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
40 vuoden kokemus
Olen työskennellyt erilaisissa kulinaarisissa tehtävissä keittiömestarista ruokavalokuvaajaan.
Uran kohokohdat
Kirjoittamani tekstit ovat tuoneet minulle lempinimen "Kalifornian Anthony Bourdain".
Koulutus ja opastus
Minulla on elokuva- ja televisioalan koulutus Cal State Fullertonista.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Guerneville, St. Helena, Healdsburg ja Sonoma. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Kalifornian parasta kokki Daven kanssa

Valmistan ikimuistoisia aterioita ja luon elämyksiä Kalifornian kulinaarisen maiseman innoittamana.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Guerneville
Järjestetään kohteessasi
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus

Viiniseudun brunssi

141 € vierasta kohti
Rento joukko amerikkalaisia klassikoita sekä meksikolaisia ja kreikkalaisia vaikutteita. Paistettu kreikkalainen frittata – fetajuusto, riisi, purjo, raastettu kesäkurpitsa ja vuoristoherbukit Ebelskevers – Solvangin erikoisuus, hollantilaistyyliset pannukakupallot kaikilla mahdollisilla täytteillä Meksikolainen hedelmäsalaatti – minttua ja tajinia Aito suolaliha-hash – tuoretta suolalihaa, Yukon-perunoita, sipulia ja vihreitä paprikoita Chilaquiles – yksinkertainen mutta klassinen meksikolainen munaruoka Perinteiset aamiaislisukkeet

Valle delicacies

141 € vierasta kohti
Ruokalista, jossa esitellään Bajan parhaita puolia ja joihin ovat vaikuttaneet parhaat keittiömestarit ja tekniikat. Avokado- ja sitrushedelmäsalaatti – greippi, avokado, raastettu punasipuli, krassi, tomaatti ja minttu. Vihreää korianteria sisältävä riisi – Baja-klassikko kuminan ja salottisipulin kera Valkoraitainen meribassi La Paz – Meyer-sitruuna, jalapeno, punasipuli ja yrtit. Päällä Aguachile Verde -kastiketta Sopet tuorejuustolla – rustiikkisia meksikolaisia masakuppia maalaistuotteena valmistetulla juustolla, kuivatuilla chileillä ja paahdetulla maissilla. Pears Pacifica – Over Pan Dulce

Länsirannikon grilliruoka

152 € vierasta kohti
Tämä menu on saanut vaikutteita Central Coastin mahtavista mauista ja kunnioittaa joitakin legendaarisia reseptejä ja paikkoja. Corte Madera -salaatti – keväislehtikaalia, napa-kaalia, roomalainen tomaatti, avokado, cebollitaa, sitruuna/timjamikastike Central Coastin naudanlihaa – talon marinadissa, hitaasti kypsennetty, ohuiksi viipaleiksi leikattu ja tarjoillaan salsa crudan kanssa Yrteillä paahdettu vapaana kasvatettu kokonainen kana – yrtit, oliiviöljy, valkosipuli ja sitrus Sofrito-mustapavut, jasmiiniriisi Grillattua Coachella Valleyn kesäkurpitsaa Bananas Foster -leipäpudding

Korkeat matalat piikit

152 € vierasta kohti
Classic Southern California street tacos with house-made salsas that pack a punch. Juuri valmistetut ranskalaiset ja guacamole Talon itse valmistamat salsat Carne Rancheria – ohuiksi viipaleiksi leikattu ohutliha, joka on marinoitu täydelliseksi ja sitten grillattu. Pollo Adobado – kanaa savustetussa, miedosti mausteisessa adoboseoksessa. Frijoles Borrachos ja punariisi Grillatut cebollitot pasilla-chileillä Käsin puristetut tortillat Jäätelö Torta Estilo Sanchez – Meksikolaiset kuppimuffinit tajin-pekaanipähkinä-, minttu- ja vaniljajäätelöllä.

Tales Of The Bay

158 € vierasta kohti
Ruokalista, joka on saanut innoituksensa matkasta Kalifornian rannikolle ja jossa yhdistyvät italialaiset, espanjalaiset, meksikolaiset ja portugalilaiset vaikutteet. Caesar Salad A La Minute – klassinen Tijuana-esitys, joka on sekoitettu tilauksesta Cioppino À Portuguesa – klassisen meriruokamuhennoksen portugalilainen versio Pasta North Beach – San Franciscon klassikko Meribassi Nob Hill – yksilöllisesti paistettu kuorrutteessa, jossa on sitrushedelmien kuorta, japanilaisia minttulehtiä ja savulohta Sitruunalla ja ricottalla maustettu paahtokakku – valmistettu alusta alkaen
Voit lähettää viestin ja pyytää, että David mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
40 vuoden kokemus
Olen työskennellyt erilaisissa kulinaarisissa tehtävissä keittiömestarista ruokavalokuvaajaan.
Uran kohokohdat
Kirjoittamani tekstit ovat tuoneet minulle lempinimen "Kalifornian Anthony Bourdain".
Koulutus ja opastus
Minulla on elokuva- ja televisioalan koulutus Cal State Fullertonista.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Guerneville, St. Helena, Healdsburg ja Sonoma. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?