Michelin-tyylinen välimerellinen ja eurooppalainen keittiö
Michelin-koulutettu, tuo paikallisia tuotteita illallispöytään!
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Los Angeles
Järjestetään kohteessasi
Yksityinen tacotapahtuma
47 € 47 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 468 €
Käsintehdyt tacot, tuoreet perunalastut, guacamole, salsa ja jälkiruoka
Yö bistrossa
128 € 128 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 767 €
Tutustu klassisen ranskalaisen bistron makujen moderniin versioon, jossa kausiluonteiset ainesosat on valmistettu asiantuntevasti jokaiseen ruokaan.
Santorinin makuja
150 € 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 894 €
Koe klassiset Välimeren maut mereltä vuorille
Kalifornian maatilat pöydässäsi
179 € 179 € vierasta kohti
Lähde monen ruokalajin maistelulle Kalifornian kulttuureihin, joissa on paikallisten maatilojen lihaa ja vihanneksia
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Caleb mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
8 vuoden kokemus
Olen ammattikokki ja ruokasuunnittelija, jolla on maailmanluokan kokkikokemus.
Uran kohokohdat
Minulla on ollut onni työskennellä The French Laundryssa ja Bouchon Bistrossa.
Koulutus ja opastus
Kouluttauduin Bouchon Bistrossa ja opiskelin myös keittiömestari Thomas Kellerin opissa French Laundryssa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 7 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles, Avalon, Malibu ja Kagel Canyon. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
179 € Alkaen 179 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?





