Hienoa Välimeren ruokaa Paulin keittiöstä
Olen Mallorcan ja Ranskan keittiöiden vaikutteiden alainen, ja olen toimitusjohtaja ja harrastan hienoa ruokakulttuuria.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Palma
Järjestetään kohteessasi
Runsas Välimeren alueen keittiö
65 € vierasta kohti
Laajenna aiempaa tietämystäsi Välimeren keittiöstä alkupalojen, alkuruokien, pääruokien ja jälkiruokien valikoimalla.
Klassinen Välimeren alueen keittiö
78 € vierasta kohti
Tutustu ruokalistaan, joka esittelee tasapainoisen yhdistelmän makuja, tekstuureja ja ensiluokkaisia raaka-aineita kaikissa ruokalajeissa.
Ylellinen Välimeren alueen keittiö
85 € vierasta kohti
Tämä ruokalista sisältää korkealaatuisia ainesosia ja alkupaloja, jotka ilmentävät sekä perinteitä että luovuutta.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Paul mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
15 vuoden kokemus
Olen matkustellut 17-vuotiaasta lähtien Thaimaassa, Uruguayssa ja muualla urani vuoksi.
Uran kohokohdat
Michelin-tähdellä palkittujen Xoriguerin ja Sumaqin kautta pääsin mestarikokin tehtäviin Arumessa.
Koulutus ja opastus
Olen opiskellut UIB Gastronomic University of the Balearic Islands -yliopistossa ja Lyfe Instituten -koulutuskeskuksessa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 1 arvostelusta
Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Palma ja Nord de Palma District. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Paul on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 65 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?