Eglantinen aitoa ranskalaista ruokaa

Olen kokki, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen ruokaan.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Boulogne-Billancourt
Järjestetään kohteessasi

Kohti avomerta!

90 € vierasta kohti
Tutustu Ranskan makuihin luovien kausiruokien kautta, joissa perinteet yhdistyvät luovuuteen.

Ranskalainen klassinen fuusio

90 € vierasta kohti
Nauti gourmet-ateria, joka on täynnä tuoreista ainesosista valmistettuja ranskalaisia kausiruokia.

Juhla

100 € vierasta kohti
Juhli ranskalaista gastronomiaa tällä hemmottelevalla juhla-aterialla, jossa on laadukkaita ainesosia ja rikkaita ja hienostuneita makuja.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Eglantine mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
8 vuoden kokemus
Olen kokki, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen keittiöön, jossa suositaan luomuruokaa.
Uran kohokohdat
Työskentelin kulinaarisen julkaisutoiminnan parissa Alain Ducassella ennen kuin aloitin urani keittiössä.
Koulutus ja opastus
Hion taitojani Le Desnoyezissa Pariisissa ja sain CAP Cuisine -diplomin.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Boulogne-Billancourt, Pariisi, Courbevoie ja Versailles. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Eglantine on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 90 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Eglantinen aitoa ranskalaista ruokaa

Olen kokki, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen ruokaan.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Boulogne-Billancourt
Järjestetään kohteessasi
Alkaen 90 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Ilmainen peruutus

Kohti avomerta!

90 € vierasta kohti
Tutustu Ranskan makuihin luovien kausiruokien kautta, joissa perinteet yhdistyvät luovuuteen.

Ranskalainen klassinen fuusio

90 € vierasta kohti
Nauti gourmet-ateria, joka on täynnä tuoreista ainesosista valmistettuja ranskalaisia kausiruokia.

Juhla

100 € vierasta kohti
Juhli ranskalaista gastronomiaa tällä hemmottelevalla juhla-aterialla, jossa on laadukkaita ainesosia ja rikkaita ja hienostuneita makuja.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Eglantine mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
8 vuoden kokemus
Olen kokki, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen keittiöön, jossa suositaan luomuruokaa.
Uran kohokohdat
Työskentelin kulinaarisen julkaisutoiminnan parissa Alain Ducassella ennen kuin aloitin urani keittiössä.
Koulutus ja opastus
Hion taitojani Le Desnoyezissa Pariisissa ja sain CAP Cuisine -diplomin.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Boulogne-Billancourt, Pariisi, Courbevoie ja Versailles. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Eglantine on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?