Hienoa ruokaa maatilalta pöytään – James
Loin yksilöllisiä ruokalistoja paikallisista, kestävistä raaka-aineista.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Napa
Järjestetään kohteessasi
Talvinen ruokailuelämys
218 € 218 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 652 €
Monipuolinen ruokalista, jossa on italialaisia, latinalaisamerikkalaisia ja paikallisia makuja, on täydellinen talvinen ruokailuelämys, jossa on lämpimiä, lohduttavia ja vahvoja kulinaarisia luomuksia.
Aasialainen fuusioruoka 2.0
239 € 239 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 869 €
Moderni versio aasialaisista makuelämyksistä, jossa perinteiset tekniikat yhdistyvät rohkeisiin, nykyaikaisiin vivahteisiin.
Keväästä kesään
239 € 239 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 739 €
Raikas, kausiluonteinen ruokalista, joka on saanut inspiraationsa Välimeren ja paikallisista makuelämyksistä ja jossa korostetaan kevään ja kesän parhaita raaka-aineita.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että James mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
15 vuoden kokemus
Olen toiminut keittiömestarina Napa Valleyssa, Seattlessa ja Montanassa.
Uran kohokohdat
Kouluttauduin mestarikokkien Mathew Bousquet'n, Tamara Murphyn ja Philippe Jeantyn johdolla.
Koulutus ja opastus
Kokkikoulun lisäksi opin Matthew Bousquetilta ja Tamara Murphylta.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 3 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Napa, Sonoma, Santa Rosa ja San Francisco. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
218 € Alkaen 218 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 652 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




