Modernia ranskalaista ruokaa Laurentin keittiössä
Luo hienostuneita monen ruokalajin aterioita, joissa on yllätysvaikutus.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Pariisi
Järjestetään kohteessasi
Klassinen menu
75 € vierasta kohti
Tämä kulinaarinen matka sisältää perinteisiä ranskalaisia makuja alkupaloissa, ensimmäisessä ruokalajissa, pääruoassa ja jälkiruoassa.
Tutustumisen maisteluruokalista
110 € vierasta kohti
Nauti valikoimasta ruokia, jotka on valmistettu terveellisistä ja ranskalaisista ja fuusioinspiraatioista.
Deluxe-maisteluruokalista
165 € vierasta kohti
Nauti tasapainoisesta sekoituksesta ranskalaisia kulinaarisia perinteitä, joihin voi halutessaan lisätä kasvis- ja vegaaniruokaa.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Laurent mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus ruoanlaitosta
Tarjoan yhdistelmän modernia ja perinteistä ranskalaista ruokaa, jossa yhdistyvät aitoisuus ja luovuus.
Vierailee usein QVC:ssä
Jaan usein kulinaarisia taitojani kansallisen televisioverkon ruoanlaitto-ohjelmissa.
Koulutettu tunnettujen keittiömestarien johdolla
Opin Christophe Michalakilta, Thierry Marxilta ja Cyril Lignacilta.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta
Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Pariisi. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni:
92100, Pariisi, Ranska
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Laurent on yritystarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 110 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 500 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?