Kokki G:n eläväinen illallinen
Tarjoan mieleenpainuvia kulinaarisia elämyksiä, joissa yhdistyvät perinteet, tuli ja argentiinalaisen asadon ja hitaan kypsentämisen maut.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Asheville
Järjestetään kohteessasi
Perinteinen paahtopaisti
128 € 128 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 424 €
Perinteinen gaucho-tyylinen asado tuo argentiinalaisen grillin olemuksen pöydälle.
Hiiltyneen näköinen ribeye
Savustettu sinappikyljys
Rautaristin porsaan kylkiluut
Asado-tyylinen grillattu kana
Hiilloksella paahdetut teriyaki-vihannekset
Bataatti "Al Rescoldo"
Tunnusomainen Caesar-salaatti
Täydellinen asado-elämys
145 € 145 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 424 €
Koe aito argentiinalainen asado tuoreilla, kausituotteilla.
All-inclusive-juhlat perhetyyliin:
Alkupalat
Choripán-slidersit
Savustetut Portobello- ja brie-palat
Prosciuttoon käärityt kampasimpukat
Ensimmäinen kurssi
Patagonian sadonkorjuusalaatti
Pääruoka
Hiiltyneen näköinen ribeye
Savustettu sinappikyljys
Rautaristin porsaan kylkiluut
Asado-tyylinen grillattu kana
Hiilloksella paahdetut teriyaki-vihannekset
Bataatti "Al Rescoldo"
Jälkiruoka
Fuegosin bourbon-suklaabrownie
Mereltä grillille
145 € 145 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 424 €
Katkaravut, kampasimpukat, osterit, lohi, dolfiini, näppijä ja mustekala. Kaikki gaucho-tyylinen avotuligrillillämme.
10 ruokalajin Live-Fire-menu
153 € 153 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 763 €
Ensimmäinen ruokalaji: hiilloksen suukottelemat osterit
Toinen ruokalaji: Provoleta a la Parrilla
Kolmas ruokalaji: sadonkorjuusalaatti
Neljäs ruokalaji: "A la Llama" Carolina Trout
Viides ruokalaji: Savustettu polenttamedaljoni
Kuudes ruokalaji: 'A la Cruz' -vauvan selkäkylkiluut
Seitsemäs ruokalaji: Grillatut kanansiivet
Kahdeksas ruokalaji: 24 tuntia suolavedessä maustettu filet mignon
Yhdeksäs ruokalaji: Kausittaiset juurekset ja köynnökset
Jälkiruoka: perinteinen piiras tuoreella kermalla ja marjoilla
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Guillermo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
16 vuoden kokemus
Lähes 20 vuoden kokemus ammattimaisena avotulen kokkina.
Uran kohokohdat
Las Piedrasin, argentiinalaisen grilliravintolan, omistaja ja pääkokki yli 15 vuoden ajan.
Koulutus ja opastus
Olen syntynyt ja kasvanut Buenos Airesissa, ja opin tulikokkauksen salaisuudet isoisältäni.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 3 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Asheville, Candler ja Canton. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 20 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
145 € Alkaen 145 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 424 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?





