Tapas-fuusiota Evan ja Telmon keittiöstä
Espanjalaisesta omeletista hainanilaiseen kanaan, tapaksissamme käytetään tuoreita raaka-aineita.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Bayonne
Järjestetään kohteessasi
Alueellinen sekoitus
72 €
Tämä tarjous on mukaansatempaava matka kausiluonteisten ainesosien ja innovatiivisten tekniikoiden maailmaan.
Kausiluonteinen maistelu
80 €
Nauti hienostuneesta valikoimasta perinteisiä ja moderneja makuja.
Makujen kehitys
92 €
Kokeile tätä dynaamista ruokalistaa, joka esittelee makujen kehitystä paikallisten ja fuusioruokien kautta.
Jälkiruoan ystävä
95 €
Käytännönläheinen leivontatyöpaja, jossa opetetaan makean ja suolaisen leivonnan perusmenetelmiä. Työpajan päätteeksi on kodikas maistelutilaisuus, jossa jaamme valmistamamme leivonnaiset. Pitaleipää, tomaattitarjoilua, marengsseja (Pavlova tai makaroneja) ja paljon muuta!
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ewa mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
10 vuoden kokemus
Keittiömme kuvaa moderneja tekniikoita, joissa on isoäidin ruoanlaiton nostalginen kosketus.
Yhteisomistuksessa oleva bistronomiaravintola
Olemme olleet mukana järjestämässä Voyages in Biarritz -matkoja ja matkustaneet ympäri Ranskaa, Islantia ja Karibiaa.
Ravintolassa koulutetut kokit
Olemme harjoitelleet maailman keittiöissä ja parantaneet taitojamme ranskalaisella CAP-keittiötutkinnolla.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Bayonne. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Ewa on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
72 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?