Tyylikästä ruokailua Jeremy'sissä
Tyylikäs, maukas keittiö, joka on saanut inspiraationsa maailmanlaajuisista matkoista ja luo ikimuistoisia hetkiä.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa New York
Järjestetään kohteessasi
Kausiluonteinen välimerellinen Evasion
130 € vierasta kohti
Nauti Välimeren makujen juhlasta tuoreimmilla kausiluonteisilla ainesosilla, joita käytetään ajattomissa klassikoissa modernien kulinaaristen tekniikoiden avulla.
Kevät-/kesäelämykset
151 € vierasta kohti
Nauti kausiluonteisesta ruokalistasta, jossa on tuoreita, kirkkaita makuja, jotka korostavat kevään ja kesän olemusta.
Omakase-esanssit
195 € vierasta kohti
Lähde hienostuneelle japanilaiselle ruokamatkalle, jossa esitellään herkkiä makuja, jotka on valmistettu perinteisillä ja moderneilla tekniikoilla taiteellisessa esityksessä.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Jeremy mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
7 vuoden kokemus
Ammattikokki Pariisista, joka on työskennellyt New Yorkissa ylellisten tapahtumien catering-palveluissa 5 vuotta.
Ammattikokki
Täydellinen tyyli, joka sopii New Yorkin luksusateriapalvelujen asiakkaille.
Kävin Ferrandi Parisissa
Opiskeli Ferrandi Parisissa 15-vuotiaasta alkaen, sai innostuksen kulinaariseen taiteeseen.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 5 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla New York, Financial District, Hoboken ja Inwood. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 21-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 151 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 757 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?