Christophelta kausiluonteista gourmet-ruokaa

Olen kokki, joka rakastaa kausiluonteisten ruokien valmistamista ja uusien makujen esittelemistä vieraille.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Rueil-Malmaison
Järjestetään kohteessasi

Kausiluonteinen bistrochic-menu

50 € 
kauden bistrochic-ruokalista, jossa on tuoreita, huolellisesti valmistettuja, runsaita ja herkullisia tuotteita

4 ruokalajin kausiluonteinen menu

85 € 
Tarjoan neljän vaiheen ruokalistan, joka vaihtelee vuodenajan mukaan, bistrochic- ja gourmet-ruokaa

4-vaiheinen bistrochic-menu

95 € 
Tarjoan teille 4 vaiheisen bistrochic-menun, jossa on kausiluonteisia tuotteita, runsaasti ja herkullisesti valmistettuna.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Cook'Avore mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
25 vuoden kokemus kokkina
Olen ollut kokki 25 vuotta ja työskennellyt erilaisissa ammattikeittiöissä.
25 vuoden kokemus kokkina
Olen toiminut 10 vuotta yksityiskokkina ja suunnitellut ruokalistoja asiakkaiden makuun
Kulinaarinen koulu ja ravintolat
Kävin kulinaarisen koulun ja hioin taitojani työskentelemällä ravintoloissa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Rueil-Malmaison. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: 92000, Nanterre, Ranska

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Cook'Avore on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
50 € 
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Christophelta kausiluonteista gourmet-ruokaa

Olen kokki, joka rakastaa kausiluonteisten ruokien valmistamista ja uusien makujen esittelemistä vieraille.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Rueil-Malmaison
Järjestetään kohteessasi
50 € 
Ilmainen peruutus

Kausiluonteinen bistrochic-menu

50 € 
kauden bistrochic-ruokalista, jossa on tuoreita, huolellisesti valmistettuja, runsaita ja herkullisia tuotteita

4 ruokalajin kausiluonteinen menu

85 € 
Tarjoan neljän vaiheen ruokalistan, joka vaihtelee vuodenajan mukaan, bistrochic- ja gourmet-ruokaa

4-vaiheinen bistrochic-menu

95 € 
Tarjoan teille 4 vaiheisen bistrochic-menun, jossa on kausiluonteisia tuotteita, runsaasti ja herkullisesti valmistettuna.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Cook'Avore mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
25 vuoden kokemus kokkina
Olen ollut kokki 25 vuotta ja työskennellyt erilaisissa ammattikeittiöissä.
25 vuoden kokemus kokkina
Olen toiminut 10 vuotta yksityiskokkina ja suunnitellut ruokalistoja asiakkaiden makuun
Kulinaarinen koulu ja ravintolat
Kävin kulinaarisen koulun ja hioin taitojani työskentelemällä ravintoloissa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Rueil-Malmaison. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: 92000, Nanterre, Ranska

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Cook'Avore on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?