Françoisin ranskalainen gastronomia
Ranskalainen terroir-keittiö, jota on parannettu eksoottisilla makuilla, kuten yuzulla ja timut-pippurilla.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Lyon
Järjestetään kohteessasi
Kauden retkivalikko
100 € 100 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 5 vaiheessa
Leipä sisältyy hintaan, ja astiat voi tuoda takaisin
Aperitiivit/alkupalat
Ensimmäinen sisäänkäynti
M. Murgat'n taikinaa, sitruunaruohoa, kurkkuja ja paahdettua leipää
Toinen sisäänkäynti
Ardèchen sianliha pluma / vihreä curry-mauste / granaattiomenakastike
Astia
Merikrotti / hummerikeitto / sokeroidut purjot
Jälkiruoka
Grand Cru Nativo -suklaamousse / kotitekoinen vaniljajäätelö
Pienet madeleinet ja financierit, jotka valmistetaan tilauksesta
Aistien herääminen -menu
130 € 130 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 6 vaiheessa
Leipä sisältyy hintaan, ja astiat voi tuoda takaisin
Aperitiivit/alkupalat
Sisäänkäynti
Kampasimpukkakarpaccio / kasvispikkelsi
Ensimmäinen ruokalaji
Täydellinen kananmuna sienillä / perunamoussea / kotitekoiset lastut
Toinen ruokalaji
Siimalla pyydetty kala / vähärasvainen kalaliemi / pienet vihannekset
Juustot
3 maatilajuustoa / hunajaa omasta tuotannostani
Jälkiruoka
Etrez-rahkajuusto / kausiluonteinen hedelmäsekoitus / kotitekoinen granola
Pienet madeleinet ja financierit, jotka valmistetaan tilauksesta
Gastronhoming-ruokalista
170 € 170 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 7 vaiheessa
Leipä sisältyy hintaan, ja astioita voi tuoda tarvittaessa.
Aperitiivit/alkupalat
Ensimmäinen sisäänkäynti
Siimalla pyydetyn meribassin carpaccio
Toinen sisäänkäynti
Naudanlihafilee tataki
Ensimmäinen ruokalaji
Kampasimpukoita / valkosipulikastiketta / vihanneksia
Toinen ruokalaji
Vasikanfilee / herkkutatteja / perunamillefeuille
Fromage
brillat savarin tryffelillä
Jälkiruoka
Mintun makuinen sitrushedelmän nage / appelsiinigranita
Madeleinen ja financiers
Tarjoilija
250 € 250 € ryhmää kohti
Tarjoilija palveluksessasi, jotta voit kokea täydellisen gourmet-ravintolaelämyksen kotonasi.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että François mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus
Koulutettu Paul Bocusen kanssa, työskennellyt tähtiravintoloissa eri puolilla Eurooppaa.
Valmistettu presidentteille ja tähdille
Työskenteli Georges V:ssä ja Michel Rostangissa, jossa hän oppi hienostuneen ranskalaisen keittiön salat.
Paul Bocuse -koulun valmistunut
Oppinut kokkaamaan Paul Bocuse -instituutissa, hionut taitojaan huippuluokan keittiöissä.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Lyon ja Annecy. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni:
69007, Lyon, Ranska
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
François on yritystarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
250 € Alkaen 250 € ryhmää kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?





