Françoisin ranskalainen gastronomia

Ranskalainen terroir-keittiö, jota on parannettu eksoottisilla makuilla, kuten yuzulla ja timut-pippurilla.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Lyon
Järjestetään kohteessasi

Kauden retkivalikko

100 € 100 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 5 vaiheessa Leipä sisältyy hintaan, ja astiat voi tuoda takaisin Aperitiivit/alkupalat Ensimmäinen sisäänkäynti M. Murgat'n taikinaa, sitruunaruohoa, kurkkuja ja paahdettua leipää Toinen sisäänkäynti Ardèchen sianliha pluma / vihreä curry-mauste / granaattiomenakastike Astia Merikrotti / hummerikeitto / sokeroidut purjot Jälkiruoka Grand Cru Nativo -suklaamousse / kotitekoinen vaniljajäätelö Pienet madeleinet ja financierit, jotka valmistetaan tilauksesta

Aistien herääminen -menu

130 € 130 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 6 vaiheessa Leipä sisältyy hintaan, ja astiat voi tuoda takaisin Aperitiivit/alkupalat Sisäänkäynti Kampasimpukkakarpaccio / kasvispikkelsi Ensimmäinen ruokalaji Täydellinen kananmuna sienillä / perunamoussea / kotitekoiset lastut Toinen ruokalaji Siimalla pyydetty kala / vähärasvainen kalaliemi / pienet vihannekset Juustot 3 maatilajuustoa / hunajaa omasta tuotannostani Jälkiruoka Etrez-rahkajuusto / kausiluonteinen hedelmäsekoitus / kotitekoinen granola Pienet madeleinet ja financierit, jotka valmistetaan tilauksesta

Gastronhoming-ruokalista

170 € 170 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 7 vaiheessa Leipä sisältyy hintaan, ja astioita voi tuoda tarvittaessa. Aperitiivit/alkupalat Ensimmäinen sisäänkäynti Siimalla pyydetyn meribassin carpaccio Toinen sisäänkäynti Naudanlihafilee tataki Ensimmäinen ruokalaji Kampasimpukoita / valkosipulikastiketta / vihanneksia Toinen ruokalaji Vasikanfilee / herkkutatteja / perunamillefeuille Fromage brillat savarin tryffelillä Jälkiruoka Mintun makuinen sitrushedelmän nage / appelsiinigranita Madeleinen ja financiers

Tarjoilija

250 € 250 € ryhmää kohti
Tarjoilija palveluksessasi, jotta voit kokea täydellisen gourmet-ravintolaelämyksen kotonasi.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että François mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Koulutettu Paul Bocusen kanssa, työskennellyt tähtiravintoloissa eri puolilla Eurooppaa.
Valmistettu presidentteille ja tähdille
Työskenteli Georges V:ssä ja Michel Rostangissa, jossa hän oppi hienostuneen ranskalaisen keittiön salat.
Paul Bocuse -koulun valmistunut
Oppinut kokkaamaan Paul Bocuse -instituutissa, hionut taitojaan huippuluokan keittiöissä.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Lyon ja Annecy. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: 69007, Lyon, Ranska

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

François on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
250 € Alkaen 250 € ryhmää kohti
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Françoisin ranskalainen gastronomia

Ranskalainen terroir-keittiö, jota on parannettu eksoottisilla makuilla, kuten yuzulla ja timut-pippurilla.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Lyon
Järjestetään kohteessasi
250 € Alkaen 250 € ryhmää kohti
Ilmainen peruutus

Kauden retkivalikko

100 € 100 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 5 vaiheessa Leipä sisältyy hintaan, ja astiat voi tuoda takaisin Aperitiivit/alkupalat Ensimmäinen sisäänkäynti M. Murgat'n taikinaa, sitruunaruohoa, kurkkuja ja paahdettua leipää Toinen sisäänkäynti Ardèchen sianliha pluma / vihreä curry-mauste / granaattiomenakastike Astia Merikrotti / hummerikeitto / sokeroidut purjot Jälkiruoka Grand Cru Nativo -suklaamousse / kotitekoinen vaniljajäätelö Pienet madeleinet ja financierit, jotka valmistetaan tilauksesta

Aistien herääminen -menu

130 € 130 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 6 vaiheessa Leipä sisältyy hintaan, ja astiat voi tuoda takaisin Aperitiivit/alkupalat Sisäänkäynti Kampasimpukkakarpaccio / kasvispikkelsi Ensimmäinen ruokalaji Täydellinen kananmuna sienillä / perunamoussea / kotitekoiset lastut Toinen ruokalaji Siimalla pyydetty kala / vähärasvainen kalaliemi / pienet vihannekset Juustot 3 maatilajuustoa / hunajaa omasta tuotannostani Jälkiruoka Etrez-rahkajuusto / kausiluonteinen hedelmäsekoitus / kotitekoinen granola Pienet madeleinet ja financierit, jotka valmistetaan tilauksesta

Gastronhoming-ruokalista

170 € 170 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Gourmet-menu 7 vaiheessa Leipä sisältyy hintaan, ja astioita voi tuoda tarvittaessa. Aperitiivit/alkupalat Ensimmäinen sisäänkäynti Siimalla pyydetyn meribassin carpaccio Toinen sisäänkäynti Naudanlihafilee tataki Ensimmäinen ruokalaji Kampasimpukoita / valkosipulikastiketta / vihanneksia Toinen ruokalaji Vasikanfilee / herkkutatteja / perunamillefeuille Fromage brillat savarin tryffelillä Jälkiruoka Mintun makuinen sitrushedelmän nage / appelsiinigranita Madeleinen ja financiers

Tarjoilija

250 € 250 € ryhmää kohti
Tarjoilija palveluksessasi, jotta voit kokea täydellisen gourmet-ravintolaelämyksen kotonasi.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että François mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Koulutettu Paul Bocusen kanssa, työskennellyt tähtiravintoloissa eri puolilla Eurooppaa.
Valmistettu presidentteille ja tähdille
Työskenteli Georges V:ssä ja Michel Rostangissa, jossa hän oppi hienostuneen ranskalaisen keittiön salat.
Paul Bocuse -koulun valmistunut
Oppinut kokkaamaan Paul Bocuse -instituutissa, hionut taitojaan huippuluokan keittiöissä.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Lyon ja Annecy. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: 69007, Lyon, Ranska

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

François on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?