Keittiömestari Mattian aitoja roomalaisia makuja

Erikoistunut kalaruoihin, leipomiseen ja kansainväliseen fuusiokeittiöön.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Rooma
Järjestetään kohteessasi

Roomalainen ruokalista

85 € 
Varauksen vähimmäishinta on 500 €
Roomalaista ruokaa, kuten isoäitimme valmistavat sitä, ja siellä oli täydellinen ruokalista perinteisiä ruokia. ALOITTAJA: Bruschetta, tomaatteja ja basilikaa Ricottaa hunajan ja rapean leivän kera ENSIMMÄINEN RUOKA: Rigatoni-pastaa amatriciana-kastikkeella (sianliha- ja tomaattikastike) ja pecorino-juustolla tai Mezze maniche -pastaa cacio-juustolla ja pippurikastikkeella PÄÄRUOKA: Saltimbocca alla romana (vasikkaa, salviaa ja prosciuttoa) ja kausivihanneksia tai Kana cacciatoraa ja paahdettuja perunoita LEIPÄ: Italialainen leipä ja leipätikut JÄLKIRUOKA: Tiramisu

Roomalainen menu, jossa on fettuccinea

105 € 
Varauksen vähimmäishinta on 500 €
Perinteistä roomalaista ruokaa ja oppitunti fettuccinen valmistuksesta! ALOITTAJA: Bruschetta, tomaatteja ja basilikaa Ricottaa hunajan ja rapean leivän kera ENSIMMÄINEN RUOKA: Fettuccine San Marzano -tomaattikastikkeella PÄÄRUOKA: Saltimbocca alla romana (vasikkaa, salviaa ja prosciuttoa) ja kausivihanneksia tai Kana cacciatoraa ja paahdettuja perunoita LEIPÄ: Italialainen leipä ja leipätikut JÄLKIRUOKA: Tiramisu

Roomalainen pasta ja tiramisu

115 € 
Varauksen vähimmäishinta on 500 €
Perinteistä roomalaista ruokaa, mukaan lukien oppitunti fettuccinen ja tiramisun valmistamisesta. ALOITTAJA: Bruschetta, tomaatteja ja basilikaa Ricottaa hunajan ja rapean leivän kera ENSIMMÄINEN RUOKA: Fettuccine San Marzano -tomaattikastikkeella PÄÄRUOKA: Saltimbocca alla romana (vasikkaa, salviaa ja prosciuttoa) ja kausivihanneksia tai Kana cacciatoraa ja paahdettuja perunoita LEIPÄ: Italialainen leipä ja leipätikut JÄLKIRUOKA: Tiramisu
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Mattia Maria mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
19 vuoden kokemus
Kokki, jolla on kansainvälistä kokemusta italialaisista perinteistä tähditettyihin ravintoloihin.
1 on päällikkö
Sottosopra-ravintolan omistaja ja keittiömestari Australiassa.
Ruoanlaittokoulutusta
Koulutusta Italiassa, Lontoossa ja Australiassa Michelin-tähdillä palkittujen kokkien ja Gambero Rosso Roman kanssa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Rooma. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 6-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Mattia Maria on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Keittiömestari Mattian aitoja roomalaisia makuja

Erikoistunut kalaruoihin, leipomiseen ja kansainväliseen fuusiokeittiöön.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Rooma
Järjestetään kohteessasi
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus

Roomalainen ruokalista

85 € 
Varauksen vähimmäishinta on 500 €
Roomalaista ruokaa, kuten isoäitimme valmistavat sitä, ja siellä oli täydellinen ruokalista perinteisiä ruokia. ALOITTAJA: Bruschetta, tomaatteja ja basilikaa Ricottaa hunajan ja rapean leivän kera ENSIMMÄINEN RUOKA: Rigatoni-pastaa amatriciana-kastikkeella (sianliha- ja tomaattikastike) ja pecorino-juustolla tai Mezze maniche -pastaa cacio-juustolla ja pippurikastikkeella PÄÄRUOKA: Saltimbocca alla romana (vasikkaa, salviaa ja prosciuttoa) ja kausivihanneksia tai Kana cacciatoraa ja paahdettuja perunoita LEIPÄ: Italialainen leipä ja leipätikut JÄLKIRUOKA: Tiramisu

Roomalainen menu, jossa on fettuccinea

105 € 
Varauksen vähimmäishinta on 500 €
Perinteistä roomalaista ruokaa ja oppitunti fettuccinen valmistuksesta! ALOITTAJA: Bruschetta, tomaatteja ja basilikaa Ricottaa hunajan ja rapean leivän kera ENSIMMÄINEN RUOKA: Fettuccine San Marzano -tomaattikastikkeella PÄÄRUOKA: Saltimbocca alla romana (vasikkaa, salviaa ja prosciuttoa) ja kausivihanneksia tai Kana cacciatoraa ja paahdettuja perunoita LEIPÄ: Italialainen leipä ja leipätikut JÄLKIRUOKA: Tiramisu

Roomalainen pasta ja tiramisu

115 € 
Varauksen vähimmäishinta on 500 €
Perinteistä roomalaista ruokaa, mukaan lukien oppitunti fettuccinen ja tiramisun valmistamisesta. ALOITTAJA: Bruschetta, tomaatteja ja basilikaa Ricottaa hunajan ja rapean leivän kera ENSIMMÄINEN RUOKA: Fettuccine San Marzano -tomaattikastikkeella PÄÄRUOKA: Saltimbocca alla romana (vasikkaa, salviaa ja prosciuttoa) ja kausivihanneksia tai Kana cacciatoraa ja paahdettuja perunoita LEIPÄ: Italialainen leipä ja leipätikut JÄLKIRUOKA: Tiramisu
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Mattia Maria mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
19 vuoden kokemus
Kokki, jolla on kansainvälistä kokemusta italialaisista perinteistä tähditettyihin ravintoloihin.
1 on päällikkö
Sottosopra-ravintolan omistaja ja keittiömestari Australiassa.
Ruoanlaittokoulutusta
Koulutusta Italiassa, Lontoossa ja Australiassa Michelin-tähdillä palkittujen kokkien ja Gambero Rosso Roman kanssa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Rooma. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 6-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Mattia Maria on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?