Ricardon eteläamerikkalainen fuusioruoka

Koska olen brasilialainen, joka kasvoi kotitekoisten italialaisten ruokien parissa, keittiössäni yhdistyvät molemmat vaikutteet.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Culver City
Järjestetään kohteessasi

Eteläamerikkalainen juhla

157 € 157 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 314 €
Nauti neljän ruokalajin ateriasta, jossa korostuvat Etelä-Amerikan rohkeat ja monipuoliset kulinaariset perinteet – kalifornialaisella vivahteella. Esimerkkejä alkuruoista ovat chile-relleno ja palta reina (suolainen kanasalaatti avokadon puoliskolla). Ensimmäisen ruokalajin vaihtoehtoihin kuuluvat ceviche ja anticuchos (vartaat, grillattu nauta tai kana). Pääruoaksi sopivat esimerkiksi kana- tai naudanlihamilanesa ja salsa verden kanssa tarjoiltu kana. Dulce de leche ja brigadeiro ovat esimerkkejä jälkiruoista. Tämä paketti sisältää järjestelyt, valmistelut ja siivouksen.

Kalifornian kausiluonteinen juhla

170 € 170 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 339 €
Nauti neljän ruokalajin ateriasta, joka on saanut inspiraationsa Kalifornian tuoreiden vihannesten ja hedelmien runsaudesta. Maistele maatilalta suoraan pöytään valmistettuja alkupaloja, kuten paahdettuja viinirypäleitä ja brieta juustoa crostinilla sekä jääkylmää maissikeittoa korianterilla ja limellä. Päivän aterioita ovat esimerkiksi paistettua kiviahventa paahdettujen kausivihannesten kera ja rosmariinilla maustettua tri-tip-pihviä punaviinikastikkeessa. Jälkiruokia, kuten rustiikkinen persikkagalette vaniljatankojäätelön kera ja hunajalaventelipanna cotta tuoreiden marjojen kera. Tämä paketti sisältää järjestelyn, valmistelun ja siivouksen.

Tyylikäs gourmet-illallinen

212 € 212 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 424 €
Tässä neljän ruokalajin ateriassa yhdistyvät maalaismainen viehätys ja gourmet-tyylinen eleganssi. Aterian ainesosat ovat kausiluonteisia, ja maut ovat rohkeita ja tasapainoisia. Alkuruoaksi tarjolla on ruskistettuja kampasimpukoita samppanjakastikkeella ja käsintehtyjä sahramipappardellea ankanragulla. Päivän aterioita voivat olla naudan sisäfilee bourbon-demi-glacella ja savustetulla gouda-muhennoksella sekä miso-glaceella kuorrutettu wagyu mustavalkosipulisosetteella ja ruskistetuilla vauvanvihanneksilla. Ateria päättyy herkullisiin jälkiruokiin. Tämä paketti sisältää järjestelyt, valmistelut ja siivouksen.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ricardo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
14 vuoden kokemus
Olen omistanut kahvilan, jossa valmistin ruokaa puutarhassani kasvaneista vihanneksista.
Merkittävät asiakkaat
Olen kokannut elokuvatuottajille, jalkapalloilijoille ja miljardöörisijoittajille.
Kulinaarisen koulutuksen valmistunut
Suoritin gastronomian tutkinnon Vale do Itajaín yliopistossa Brasiliassa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 1 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles, Marina del Rey ja West Hollywood. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
157 € Alkaen 157 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 314 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Ricardon eteläamerikkalainen fuusioruoka

Koska olen brasilialainen, joka kasvoi kotitekoisten italialaisten ruokien parissa, keittiössäni yhdistyvät molemmat vaikutteet.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Culver City
Järjestetään kohteessasi
157 € Alkaen 157 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 314 €
Ilmainen peruutus

Eteläamerikkalainen juhla

157 € 157 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 314 €
Nauti neljän ruokalajin ateriasta, jossa korostuvat Etelä-Amerikan rohkeat ja monipuoliset kulinaariset perinteet – kalifornialaisella vivahteella. Esimerkkejä alkuruoista ovat chile-relleno ja palta reina (suolainen kanasalaatti avokadon puoliskolla). Ensimmäisen ruokalajin vaihtoehtoihin kuuluvat ceviche ja anticuchos (vartaat, grillattu nauta tai kana). Pääruoaksi sopivat esimerkiksi kana- tai naudanlihamilanesa ja salsa verden kanssa tarjoiltu kana. Dulce de leche ja brigadeiro ovat esimerkkejä jälkiruoista. Tämä paketti sisältää järjestelyt, valmistelut ja siivouksen.

Kalifornian kausiluonteinen juhla

170 € 170 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 339 €
Nauti neljän ruokalajin ateriasta, joka on saanut inspiraationsa Kalifornian tuoreiden vihannesten ja hedelmien runsaudesta. Maistele maatilalta suoraan pöytään valmistettuja alkupaloja, kuten paahdettuja viinirypäleitä ja brieta juustoa crostinilla sekä jääkylmää maissikeittoa korianterilla ja limellä. Päivän aterioita ovat esimerkiksi paistettua kiviahventa paahdettujen kausivihannesten kera ja rosmariinilla maustettua tri-tip-pihviä punaviinikastikkeessa. Jälkiruokia, kuten rustiikkinen persikkagalette vaniljatankojäätelön kera ja hunajalaventelipanna cotta tuoreiden marjojen kera. Tämä paketti sisältää järjestelyn, valmistelun ja siivouksen.

Tyylikäs gourmet-illallinen

212 € 212 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 424 €
Tässä neljän ruokalajin ateriassa yhdistyvät maalaismainen viehätys ja gourmet-tyylinen eleganssi. Aterian ainesosat ovat kausiluonteisia, ja maut ovat rohkeita ja tasapainoisia. Alkuruoaksi tarjolla on ruskistettuja kampasimpukoita samppanjakastikkeella ja käsintehtyjä sahramipappardellea ankanragulla. Päivän aterioita voivat olla naudan sisäfilee bourbon-demi-glacella ja savustetulla gouda-muhennoksella sekä miso-glaceella kuorrutettu wagyu mustavalkosipulisosetteella ja ruskistetuilla vauvanvihanneksilla. Ateria päättyy herkullisiin jälkiruokiin. Tämä paketti sisältää järjestelyt, valmistelut ja siivouksen.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ricardo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
14 vuoden kokemus
Olen omistanut kahvilan, jossa valmistin ruokaa puutarhassani kasvaneista vihanneksista.
Merkittävät asiakkaat
Olen kokannut elokuvatuottajille, jalkapalloilijoille ja miljardöörisijoittajille.
Kulinaarisen koulutuksen valmistunut
Suoritin gastronomian tutkinnon Vale do Itajaín yliopistossa Brasiliassa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 1 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles, Marina del Rey ja West Hollywood. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?