Ricardon eteläamerikkalainen fuusioruoka
Koska olen brasilialainen, joka kasvoi kotitekoisten italialaisten ruokien parissa, keittiössäni yhdistyvät molemmat vaikutteet.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Culver City
Järjestetään kohteessasi
Eteläamerikkalainen juhla
159 € vierasta kohti
Nauti neljän ruokalajin ateriasta, jossa korostuvat Etelä-Amerikan rohkeat ja monipuoliset kulinaariset perinteet – kalifornialaisella vivahteella. Alkuruokien joukossa on chile-relleno -paloja ja palta reinaa (suolainen kanasalaatti avokadopuolikkaille). Ensiruokavaihtoehtoihin voivat kuulua ceviche ja anticuchos (vartaat, grillattu naudanliha tai kana). Pääruokana on esimerkiksi kana- tai naudanlihamilanesaa ja salsa verde -kanaa. Dulce de leche ja brigadeiro ovat esimerkkejä jälkiruoista.
Kalifornian kausiluonteinen juhla
172 € vierasta kohti
Nauti neljän ruokalajin ateriasta, joka on saanut inspiraationsa Kalifornian tuoreiden vihannesten ja hedelmien runsaudesta. Maatilalta ruokapöytään -konseptia edustavia alkupaloja ovat paahdetut viinirypäleet ja briejuusto crostineilla sekä viileä sokerimaissikeitto korianterilla ja limetillä. Tärkeimpiä mahdollisuuksia ovat paistinpannulla paahdettu kallioluumu paahdetuilla kauden vihanneksilla ja rosmariinilla paahdettu tri-tip -paisti punaviinikastikkeella. Maalaismaisen persikkapiirakan vaniljajäätelön kera ja hunaja-laventeli-pannacottan tuoreiden marjojen kera ovat esimerkkejä jälkiruokavalikoimasta.
Tyylikäs gourmet-illallinen
215 € vierasta kohti
Tässä neljän ruokalajin ateriassa yhdistyvät maalaismainen viehätys ja gourmet-tyylinen eleganssi. Aterian ainesosat ovat kausiluonteisia, ja maut ovat rohkeita ja tasapainoisia. Alkuruokana on tarjolla esimerkiksi paahdettuja kampasimpukoita samppanjalla maustetun beurre blanc -kastikkeen kera ja käsintehtyjä sahramilla maustettuja pappardelle-pastaa ankanragun kera. Pääruokia voivat olla naudan sisäfilee bourbon-demi-glace-kastikkeella ja savustetulla gouda-murskalla sekä miso-glasuroitu wagyu mustavalkosipulipyreellä ja ruskistetuilla babyvihanneksilla. Ateria päättyy valikoimaan herkullisia jälkiruokia.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ricardo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
14 vuoden kokemus
Olen omistanut kahvilan, jossa valmistin ruokaa puutarhassani kasvaneista vihanneksista.
Merkittävät asiakkaat
Olen kokannut elokuvatuottajille, jalkapalloilijoille ja miljardöörisijoittajille.
Kulinaarisen koulutuksen valmistunut
Suoritin gastronomian tutkinnon Vale do Itajaín yliopistossa Brasiliassa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 1 arvostelusta
Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles, Marina del Rey ja West Hollywood. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 159 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 317 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?