Israel R:n fuusiokeittiöperinne

Tarjoan perinteistä espanjalaista ruokaa nykyaikaisilla tekniikoilla ja maailmanlaajuisella fuusiokeittiöllä.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Sevilla
Järjestetään kohteessasi

Suositut ravintolat

55 € 55 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 140 €
Paikallisen suositun pitopalveluiden perusteet. Perinne korkealaatuisilla tuotteilla ja haute cuisine -ruoanlaitto.

Perinteinen ruokalista

60 € 60 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Perinteisen Andalusian keittiön herkkujen maistelu. Gadixin piriñaca-tonnikalasta Ajoblanco de almendra con grava Fritura de marinera del sur (eteläinen mereneläväfrittyyri) Solomillo en salsa demiglace de whisky Tocino de cielo

Perinne ja fuusio

70 € 70 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Perinteinen keittiö, jossa on nykyisen keittiön moderneja tekniikoita. Paikallinen juustoa aperitiiviksi Pescado sous video cooked in the vacuum / Calamar rebozado en tempura de azafrán (valitse) Shiitake- ja tryffelirikkaruis Costilla sous vide -lihaa glaseado-perunatärkkelyksellä ja aasialaisella sitruuna- ja minttikastikkeella / Secreto ibérico -lihaa sevillan kastikkeessa viskillä (valinnainen) Mangopudding / Shrickhand de mango (valittavana)

Fuusio-ruokalista

70 € 70 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Elämyksen mukauttaminen heidän makunsa mukaan. Esimerkki ruokalistasta: Vuohenjuustorulla mustikkahyytelöllä ja pistaasilla, saksanpähkinällä ja kinkulla Yllätysaperitiivi kauden mukaan Kalaa (lohta ja muita vaihtoehtoja) tyhjiökypsennettynä appelsiini-, sitruuna- ja limettikastikkeessa. Paprikalla maustettu mustekala öljyssä vaniljan kera perunavoidepohjalla Iberian kinkku sous vide -paimenleivänmuruilla inkiväärissä. Mangochutney pistaasilla, kardemumalla ja sahramilla
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Israel mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Andalusian, Kanariansaarten ja Katalonian perinteinen keittiö nykyaikaisilla tekniikoilla.
Uran kohokohdat
Keittiömestari ravintoloissa ja tapahtumissa, kuten Mobile World Congress -tapahtumassa.
Koulutus ja opastus
Koulutus Nerjan luolien hotellikoulussa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Sevilla. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Israel on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
55 € Alkaen 55 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 140 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Israel R:n fuusiokeittiöperinne

Tarjoan perinteistä espanjalaista ruokaa nykyaikaisilla tekniikoilla ja maailmanlaajuisella fuusiokeittiöllä.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Sevilla
Järjestetään kohteessasi
55 € Alkaen 55 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 140 €
Ilmainen peruutus

Suositut ravintolat

55 € 55 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 140 €
Paikallisen suositun pitopalveluiden perusteet. Perinne korkealaatuisilla tuotteilla ja haute cuisine -ruoanlaitto.

Perinteinen ruokalista

60 € 60 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Perinteisen Andalusian keittiön herkkujen maistelu. Gadixin piriñaca-tonnikalasta Ajoblanco de almendra con grava Fritura de marinera del sur (eteläinen mereneläväfrittyyri) Solomillo en salsa demiglace de whisky Tocino de cielo

Perinne ja fuusio

70 € 70 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Perinteinen keittiö, jossa on nykyisen keittiön moderneja tekniikoita. Paikallinen juustoa aperitiiviksi Pescado sous video cooked in the vacuum / Calamar rebozado en tempura de azafrán (valitse) Shiitake- ja tryffelirikkaruis Costilla sous vide -lihaa glaseado-perunatärkkelyksellä ja aasialaisella sitruuna- ja minttikastikkeella / Secreto ibérico -lihaa sevillan kastikkeessa viskillä (valinnainen) Mangopudding / Shrickhand de mango (valittavana)

Fuusio-ruokalista

70 € 70 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Elämyksen mukauttaminen heidän makunsa mukaan. Esimerkki ruokalistasta: Vuohenjuustorulla mustikkahyytelöllä ja pistaasilla, saksanpähkinällä ja kinkulla Yllätysaperitiivi kauden mukaan Kalaa (lohta ja muita vaihtoehtoja) tyhjiökypsennettynä appelsiini-, sitruuna- ja limettikastikkeessa. Paprikalla maustettu mustekala öljyssä vaniljan kera perunavoidepohjalla Iberian kinkku sous vide -paimenleivänmuruilla inkiväärissä. Mangochutney pistaasilla, kardemumalla ja sahramilla
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Israel mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Andalusian, Kanariansaarten ja Katalonian perinteinen keittiö nykyaikaisilla tekniikoilla.
Uran kohokohdat
Keittiömestari ravintoloissa ja tapahtumissa, kuten Mobile World Congress -tapahtumassa.
Koulutus ja opastus
Koulutus Nerjan luolien hotellikoulussa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Sevilla. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Israel on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?