Etelän makuja lautasella, Laura
Tarjoan matkoistani, erityisesti Aasiasta, innoittamaa ruokaa.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Cassis
Järjestetään kohteessasi
Tuorehedelmälaatikko
15 €
Varauksen vähimmäishinta on 45 €
Kausiluontoisten hedelmien laatikko, tarjoillaan puisen tikun ja pyyhkeiden kanssa. Saatavana vähintään 6 hengelle, voidaan mukauttaa pienemmälle määrälle.
Fringale
75 €
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Tomaattipiirakka, stracciatella di burrata -juustoa, basilikaa, pistaasipähkinää. Pastaa simpukoiden, valkoisen voin ja rapean parmesaanin kera. Paahdettuja persikoita, vaniljajäätelöä ja murukakku.
Gourmet-menu
90 €
Dahliin ceviche, kookos, granaattiomena, yrttiöljy. Soijalla lakattu mustekala, vaniljalla maustettu bataatti, vierge passion -kastike. Valikoima juustoja, hunajaa ja salaattia. Kuin pavlovaa punaisilla marjoilla.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Laura mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
17 vuoden kokemus
Les Arcenaulx
Gherkin, Lontoo
Set Club Aix
Olympique de Marseille
Yksityiset tapahtumat
Sopeudun nopeasti asiakkaisiin
Olen työskennellyt kaikenlaisten asiakkaiden, jalkapalloilijoiden ja varakkaiden asiakkaiden kanssa
Marseillen hotellikoulu
Opin ammattini Eric Cornilleaun johdolla.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Cassis, Marseille, Aix-en-Provence ja Saint-Rémy-de-Provence. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni:
13013, Marseille, Ranska
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Laura on yritystarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?