Välimerellinen pöytä Didemin kanssa
Nauti keittiömestarin valmistamista välimerellisistä aterioista ja brunssista, jotka on valmistettu tuoreista, kausiluonteisista ainesosista
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Somerville
Järjestetään kohteessasi
Välimerellinen brunssi
105 € vierasta kohti
Kokki valmistaa brunssin paikallisista raaka-aineista ja Välimeren makuista, ja se tarjoillaan mukavasti vuokrakohteessasi.
Välimerellinen pöytä
164 € vierasta kohti
4 ruokalajin välimerellinen ateria, jossa on alkupaloja, kausiluonteinen alkuruoka, maukas pääruoka ja tasapainoinen jälkiruoka, valmistettu tuoreista, paikallisista raaka-aineista.
Tyylikäs Välimeren alueen keittiö
228 € vierasta kohti
Moniruokainen, tyylikäs illallinen, joka on valmistettu tuoreista, kausiluonteisista ainesosista ja tarjoaa hienon ruokailuelämyksen.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Didem mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
22 vuoden kokemus
Keskityn Välimeren ja Lähi-idän ruokiin ja käytän kausiluonteisia, laadukkaita ainesosia.
Uran kohokohdat
Minut esiteltiin The Immigrant Cookbook -kirjassa José Andrésin ja Ana Sortunin ohella.
Koulutus ja opastus
Minulla on Cambridgesta keittiömestarin tutkinto, jossa yhdistyvät kulinaarinen koulutus ja liiketoimintakoulutus.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 1 arvostelusta
Keskimääräinen arvio näkyy 3 arvostelun jälkeen.
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Somerville, Cambridge, Boston ja Brookline. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 105 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 839 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?