Denisen makuja ja kausia

Tarjoan kausiluonteista ja paikallista ranskalaista ruokaa sekä kasvisvaihtoehtoja.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Bordeaux
Järjestetään kohteessasi

Brunch français

39 € 
Paikallisia mehuja, teetä tai kahvia, keksejä, kanneleita, madeleineita, pieniä leivonnaisia, sitruunakastiketta, kotitekoista granolaa, briossia, leipää, käsityönä valmistettuja hilloja ja voita.

Lounaisen gourmet-ruokalista

60 € 
Hanhenmaksamakupalat, ohut tartaatti tatinisien ja parmesaanijuuston kera, savustettu lohi lounaisesta Ranskasta, ankan tournedos, perunagratiini ja pavlova.

Maukuja ja aisteja

79 € 
Ankka, hanhenmaksa, vesi ja herkkutatteja ruokalistalla, perinteisten jälkiruokien, kuten Paris-Brestin, Mustan metsän tai sitruunapiirakan kera.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Denise mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
5 vuoden kokemus
Vuodesta 2020 lähtien kiertävä kokki perhe-, kausi- ja paikallisruoan parissa.
Ranskalainen keittiö
Keittiö eri paikkoihin: panimot, ateriapalvelut, ruokalat ja yksityishenkilöt.
CAP-keittiö
CQP Commis ja CAP Cuisine -tutkinto vuonna 2021, ammattikokemus vuoteen 2024 asti.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Bordeaux, Arcachon, Lacanau ja Saint-Émilion. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: 33110, Le Bouscat, Ranska

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Denise on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
39 € 
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Denisen makuja ja kausia

Tarjoan kausiluonteista ja paikallista ranskalaista ruokaa sekä kasvisvaihtoehtoja.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Bordeaux
Järjestetään kohteessasi
39 € 
Ilmainen peruutus

Brunch français

39 € 
Paikallisia mehuja, teetä tai kahvia, keksejä, kanneleita, madeleineita, pieniä leivonnaisia, sitruunakastiketta, kotitekoista granolaa, briossia, leipää, käsityönä valmistettuja hilloja ja voita.

Lounaisen gourmet-ruokalista

60 € 
Hanhenmaksamakupalat, ohut tartaatti tatinisien ja parmesaanijuuston kera, savustettu lohi lounaisesta Ranskasta, ankan tournedos, perunagratiini ja pavlova.

Maukuja ja aisteja

79 € 
Ankka, hanhenmaksa, vesi ja herkkutatteja ruokalistalla, perinteisten jälkiruokien, kuten Paris-Brestin, Mustan metsän tai sitruunapiirakan kera.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Denise mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
5 vuoden kokemus
Vuodesta 2020 lähtien kiertävä kokki perhe-, kausi- ja paikallisruoan parissa.
Ranskalainen keittiö
Keittiö eri paikkoihin: panimot, ateriapalvelut, ruokalat ja yksityishenkilöt.
CAP-keittiö
CQP Commis ja CAP Cuisine -tutkinto vuonna 2021, ammattikokemus vuoteen 2024 asti.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Bordeaux, Arcachon, Lacanau ja Saint-Émilion. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: 33110, Le Bouscat, Ranska

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Denise on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?