Henkilökohtainen keittiömestari Michael Rodriguez
Tuon ravintolatasoista laatua ja huolenpitoa Airbnb-kohteeseesi.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Oceanside
Järjestetään kohteessasi
Hors D'oeuvres
47 € 47 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 639 €
Neljä luovaa pikkupurtavaa. Matka keittiömestarin suosikkireseptien maailmaan. Jokainen ruoka on valmistettu tarkasti ja ainesosiin on kiinnitetty huomiota.
Perhetyylinen brunssi
56 € 56 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 426 €
Nauti perhetyylisestä brunssista, joka saa kaikki syömään vielä yhden suupalan.
Nauti brunssista omassa Airbnb-kohteessasi.
Kalifornialainen fuusio
98 € 98 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 511 €
Tämä illallinen sisältää pienen purtavan/amuse, alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan, jotka kaikki ovat saaneet inspiraationsa latinalaisista makuelämyksistä.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Michael mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
12 vuoden kokemus
Yli 14 vuoden kokemus majoitus- ja ravintola-alalta.
Mukautettu ruokailu
Luo räätälöityjä ruokalistoja ja mielekkäitä tapahtumia ruoan, intohimon ja ammattitaidon avulla.
Käytännön harjoittelu
Olen rakentanut asiantuntemustani työskennellen useissa huippuluokan ravintoloissa koko urani ajan.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 5 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla La Jolla, Oceanside, Del Mar ja Escondido. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 15 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
56 € Alkaen 56 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 426 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




