Gracielan moderni Välimeren fuusioruoka

Valmistan tyylikkäitä, kausiluonteisia välimerellisiä ruokia, joissa on maailmanlaajuinen vivahde.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Toronto
Järjestetään kohteessasi

Sadonkorjuu- ja rannikkoruokajuhla

96 € 96 € vierasta kohti
13 ruokalajin välimerellinen menu, joka on saanut inspiraationsa maalta ja mereltä, sopii juhlaryhmille ja juhla-aterioiksi.

Välimeren auringonlasku

112 € 112 € vierasta kohti
9 ruokalajia auringon suutelemia Välimeren makuja, joissa on maailmanlaajuista tyyliä, valmistettu tyylikkäisiin kokoontumisiin ja hitaan ruokailun elämyksiin.

Maailmanlaajuinen maistelu

137 € 137 € vierasta kohti
8 ruokalajin matka hienostuneiden eurooppalaisten, aasialaisten ja ranskalaisten fuusioinspiraatioiden maailmaan.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Mykola mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
15 vuoden kokemus
Olen työskennellyt keittiömestarina Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ja luksusjahdeilla.
Kehitä tuoreita fuusioaromeja
Syvän luova lähestymistapani on tuottanut monia tarinoihin perustuvia aterioita, jotka yhdistävät ihmisiä.
Koulutettu huippuluokan keittiöissä
Olen kehittänyt taitojani Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Toronto, Caledon East ja Brampton. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
96 € Alkaen 96 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Gracielan moderni Välimeren fuusioruoka

Valmistan tyylikkäitä, kausiluonteisia välimerellisiä ruokia, joissa on maailmanlaajuinen vivahde.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Toronto
Järjestetään kohteessasi
96 € Alkaen 96 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Sadonkorjuu- ja rannikkoruokajuhla

96 € 96 € vierasta kohti
13 ruokalajin välimerellinen menu, joka on saanut inspiraationsa maalta ja mereltä, sopii juhlaryhmille ja juhla-aterioiksi.

Välimeren auringonlasku

112 € 112 € vierasta kohti
9 ruokalajia auringon suutelemia Välimeren makuja, joissa on maailmanlaajuista tyyliä, valmistettu tyylikkäisiin kokoontumisiin ja hitaan ruokailun elämyksiin.

Maailmanlaajuinen maistelu

137 € 137 € vierasta kohti
8 ruokalajin matka hienostuneiden eurooppalaisten, aasialaisten ja ranskalaisten fuusioinspiraatioiden maailmaan.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Mykola mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
15 vuoden kokemus
Olen työskennellyt keittiömestarina Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ja luksusjahdeilla.
Kehitä tuoreita fuusioaromeja
Syvän luova lähestymistapani on tuottanut monia tarinoihin perustuvia aterioita, jotka yhdistävät ihmisiä.
Koulutettu huippuluokan keittiöissä
Olen kehittänyt taitojani Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Toronto, Caledon East ja Brampton. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?