Kasvipohjainen ja välimerellinen – Teresa
Tuon luovuutta ja eleganssia kasviperäisiin ja välimerellisiin ruokiin.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Seattle
Järjestetään kohteessasi
Ranskalainen romantiikka
172 € 172 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 519 €
Nauti hienostuneista kasvisruoista, jotka edustavat ajatonta ranskalaista keittiötä ja tarjoillaan neljän ruokalajin ateriana intohimoisesti ja tyylikkäästi.
Vihje Thaimaasta
172 € 172 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 519 €
Nauti neljä ruokalajia, joissa on thaimaalaisia vaikutteita, aromaattisia kerroksia ja tyylikäs makean, hapan ja mausteisen tasapaino.
Ciao Italian
182 € 182 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 476 €
Juhli Italian rohkeita ja raikkaita makuja yhdistelmällä välimerellisiä vaikutteita ja kasvipohjaista luovuutta neljän ruokalajin aterialla.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Teresa mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus
Olen kokki, joka on erikoistunut kasviperäisiin ja välimerellisiin ruokiin ravintoloissa ja pop-up-ravintoloissa.
Työskennellyt julkkiskokkien kanssa
Olen tehnyt yhteistyötä julkkiskokkien, pop-up-keittiöiden ja yksityisten tapahtumien kanssa.
Kulinaarinen koulu
Opiskelin French Culinary Institutessa ja hioin taitojani käytännön kokemuksella.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Seattle, Fall City, Issaquah ja Tacoma. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
182 € Alkaen 182 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 476 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




