Eduardon fuusiokeittiö

Olen työskennellyt keittiöissä Bilbaossa, Lontoossa, Amsterdamissa, Mallorcalla, Italiassa ja Yhdysvalloissa.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Palma
Järjestetään kohteessasi

Välimerellinen fuusio

55 € vierasta kohti
Nauti kuuden ruokalajin yhdistelmästä, jossa on Välimeren makuja Espanjasta, Italiasta ja Kreikasta. Ruokalajit yhdistävät paikallisia mereneläviä, yrttejä ja kausivihanneksia.

Moderni baskimaistelu

75 € vierasta kohti
Tämä on 5 ruokalajin kunnianosoitus baskimaan kulinaarisille juurille, ja siihen kuuluu grillattuja lihoja, meren antimia ja pintxo-tyylisiä ruokia.

Jahdin kokin allekirjoitus

100 € vierasta kohti
Nauti seitsemän ruokalajin ateriasta, joka on suunniteltu tyylikkääseen ruokailuun.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Eduardo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
8 vuoden kokemus
Olen espanjalainen kokki, joka on kokannut jahdeilla, hotelleissa ja ravintoloissa ympäri Eurooppaa.
Valmistettu jahdin omistajalle
Olen työskennellyt neljän talven ajan henkilökohtaisena kokkina jahdin omistajalle New Yorkissa ja Italiassa
Kävin baskilaisessa kulinaarisessa koulussa
Olen kouluttautunut kansainvälisissä keittiöissä Bilbaosta New Yorkiin.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Palma. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Eduardo on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 75 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Eduardon fuusiokeittiö

Olen työskennellyt keittiöissä Bilbaossa, Lontoossa, Amsterdamissa, Mallorcalla, Italiassa ja Yhdysvalloissa.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Palma
Järjestetään kohteessasi
Alkaen 75 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Välimerellinen fuusio

55 € vierasta kohti
Nauti kuuden ruokalajin yhdistelmästä, jossa on Välimeren makuja Espanjasta, Italiasta ja Kreikasta. Ruokalajit yhdistävät paikallisia mereneläviä, yrttejä ja kausivihanneksia.

Moderni baskimaistelu

75 € vierasta kohti
Tämä on 5 ruokalajin kunnianosoitus baskimaan kulinaarisille juurille, ja siihen kuuluu grillattuja lihoja, meren antimia ja pintxo-tyylisiä ruokia.

Jahdin kokin allekirjoitus

100 € vierasta kohti
Nauti seitsemän ruokalajin ateriasta, joka on suunniteltu tyylikkääseen ruokailuun.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Eduardo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
8 vuoden kokemus
Olen espanjalainen kokki, joka on kokannut jahdeilla, hotelleissa ja ravintoloissa ympäri Eurooppaa.
Valmistettu jahdin omistajalle
Olen työskennellyt neljän talven ajan henkilökohtaisena kokkina jahdin omistajalle New Yorkissa ja Italiassa
Kävin baskilaisessa kulinaarisessa koulussa
Olen kouluttautunut kansainvälisissä keittiöissä Bilbaosta New Yorkiin.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Palma. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Eduardo on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?