Edwin Simonin luova ruokailu Gastronomie

Ruoanlaitto on luova matka, jossa maut ja tekstuurit sekoittuvat.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Saint-Hyacinthe
Järjestetään kohteessasi

Bijoux

119 € 119 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 484 €
Tässä ruokalistassa on 5 hienostunutta ruokalajia - huolella valituista aloittelijoista gourmet-jälkiruokaan - jotka kohottavat iltaasi. -beef wellington 2.0 -piikit ja kaviaari -ambukyljykset -duck confit -päällystykset

Maa ja meri

143 € 143 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 570 €
Ruokalista yhdistää maan ja meren kahdeksaan tyylikkääseen ruokaan. -bbq- osterit -beef tataki -ambukyljykset -ruskeat -octopus -shrimps tacos -bison tomahawk -huippu

"Vesi"

143 € 143 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 712 €
Kekselöivässä ateriamenussa on 8 ruokalajia, jotka juhlistavat joustavaa luovuutta tasapainoisilla alkupisteilla, hienostuneella verkkovirralla ja makeilla johtopäätöks -bbq- osterit -tuna tataki -piikit ja kaviaari -shrimps ceviche -ruskeat -lobster -cod -huippu

räätälöity

143 € 143 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 712 €
täällä voit tehdä oman ruokalistasi! Olen tietenkin käytettävissäsi, voin tehdä ehdotuksia ja luoda kanssasi
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Edwin Simon Gastronomie mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Olen laittanut ruokaa ensiluokkaisiin ravintoloihin ja eksklusiivisiin tapahtumiin.
Työskentely ensiluokkaisissa tapahtumapaikoissa
Olen ylpeä urastani arvostetuissa ravintoloissa ja tapahtumissa.
Kävin hotellialan koulua
Kouluttauduin Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québecissa ja kanadalaisilla keittiömestareilla.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Montérégie ja Saint-Hyacinthe. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
119 € Alkaen 119 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 484 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Edwin Simonin luova ruokailu Gastronomie

Ruoanlaitto on luova matka, jossa maut ja tekstuurit sekoittuvat.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Saint-Hyacinthe
Järjestetään kohteessasi
119 € Alkaen 119 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 484 €
Ilmainen peruutus

Bijoux

119 € 119 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 484 €
Tässä ruokalistassa on 5 hienostunutta ruokalajia - huolella valituista aloittelijoista gourmet-jälkiruokaan - jotka kohottavat iltaasi. -beef wellington 2.0 -piikit ja kaviaari -ambukyljykset -duck confit -päällystykset

Maa ja meri

143 € 143 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 570 €
Ruokalista yhdistää maan ja meren kahdeksaan tyylikkääseen ruokaan. -bbq- osterit -beef tataki -ambukyljykset -ruskeat -octopus -shrimps tacos -bison tomahawk -huippu

"Vesi"

143 € 143 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 712 €
Kekselöivässä ateriamenussa on 8 ruokalajia, jotka juhlistavat joustavaa luovuutta tasapainoisilla alkupisteilla, hienostuneella verkkovirralla ja makeilla johtopäätöks -bbq- osterit -tuna tataki -piikit ja kaviaari -shrimps ceviche -ruskeat -lobster -cod -huippu

räätälöity

143 € 143 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 712 €
täällä voit tehdä oman ruokalistasi! Olen tietenkin käytettävissäsi, voin tehdä ehdotuksia ja luoda kanssasi
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Edwin Simon Gastronomie mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
20 vuoden kokemus
Olen laittanut ruokaa ensiluokkaisiin ravintoloihin ja eksklusiivisiin tapahtumiin.
Työskentely ensiluokkaisissa tapahtumapaikoissa
Olen ylpeä urastani arvostetuissa ravintoloissa ja tapahtumissa.
Kävin hotellialan koulua
Kouluttauduin Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québecissa ja kanadalaisilla keittiömestareilla.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 2 arvostelusta

0/0 kohtaa näkyy

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Montérégie ja Saint-Hyacinthe. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?