Bobby tarjoaa maailmanlaajuista lohturuokaa
Luo eloisia kulinaarisia matkoja ranskalais-amerikkalaisten, eteläisten ja trooppisten makujen kautta.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Fort Pierce
Järjestetään kohteessasi
Trooppinen pakopaikka
142 €
Varauksen vähimmäishinta on 282 €
Nauti 4 ruokalajin ateriasta, jossa on saaresta saatuja makuja, mausteita, auringonpaistetta ja sielukkaita tekniikoita jokaisessa lautasessa.
Uuden-Englannin juuret
142 €
Varauksen vähimmäishinta on 282 €
Maistele ruokalistaa, jossa yhdistyvät sydämellisesti Uuden-Englannin kasvatustyyli ja ranskalainen tekniikka, mikä tuo nostalgista lohtua ja hienostunutta toteutusta jokaiseen ruokaan.
Hienostunut ranskalais-amerikkalainen
171 €
Varauksen vähimmäishinta on 342 €
Nauti 7 ruokalajin illallisesta, jossa yhdistyvät ranskalainen keittotaide ja amerikkalainen lohturuoka.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Robert mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
30 vuoden kokemus
Yhdistän ranskalaiset tekniikat etelävaltioiden, latinalaisen ja kreikkalaisen keittiön rakkaaseen.
Työskennellyt huippuluokan keittiöissä
Olen kokannut huippuravintoloissa, kuten Troquet, Deuxave ja Straight Wharf.
Koulutettu kulinaarisessa koulussa
Opiskelin The Culinary Institute of Americassa ja The Statler Hotelissa Cornellissa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Fort Pierce, Jupiter, Jensen Beach ja Port St. Lucie. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
142 €
Varauksen vähimmäishinta on 282 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?