Jannan luovia Välimeren makuja
Ruoassani yhdistyvät Välimeren juuret ja kansainvälinen luovuus ja tekniikat.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Barcelona
Järjestetään kohteessasi
Välimerellinen fuusioruoka
100 € vierasta kohti
Luova yhdistelmä kansainvälisiä keittiöitä, joiden juuret ovat Välimerellä. Huolella valmistetut ruokalajit ovat tasapainossa innovaation ja mukavuuden välillä.
Välimerellinen kausiluonteinen ruokalista
100 € vierasta kohti
Raikas, eloisa matka Välimeren makujen maailmaan kausiluonteisten tuotteiden, perinteisten reseptien ja tyylikkään tarjoilun avulla. Ihanteellinen rento mutta hienostunut ruokailu.
Keittiömestarin maisteluruokalista
140 € vierasta kohti
Ainutlaatuinen ruokalista, joka esittelee keittotaidon parhaimmillaan. Nauti ruokalajeista, jotka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista ja esitetty taiteellisesti. Inspiraatiota on saatu aina Baskimaan rannikolta Provencen sydämeen.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Jana mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
12 vuoden kokemus
Jokainen elämys on suunniteltu huolellisesti, jotta se olisi unohtumaton.
Baskimaan kulinaarinen keskus
Opiskelin huippuluokan ruoanlaittoa Sveitsissä, maailman vieraanvaraisuuden pääkaupungissa
Kulinaarisen taidon koulutus
Suoritin kansainvälisen kulinaarisen taidon tutkinnon Sveitsissä.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Barcelona. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 40 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Jana on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 100 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?