Kansainvälistä ruoanlaittoa Nicolasin kanssa
Olen erikoistunut kansainväliseen ja alueelliseen haute cuisine -ruokakulttuuriin, jossa keskitytään terveellisiin vaihtoehtoihin.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Alessandria
Järjestetään kohteessasi
Italialaiset klassikot
85 €
10 ruokalajin perinteinen italialainen ateria – antipastista dolciin. Sisältää neljä alkuruokaa, kaksi esiruokaa, kaksi pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa.
Aasialainen fuusioruoka
85 €
7 ruokalajin aasialainen ateria, jossa yhdistyvät Japanin maut ja tekstuurit sekä muita vaikutteita. Sisältää 4 alkuruokaa, 1 ensimmäisen ruokalajin, 1 pääruokalajin ja 1 jälkiruoan.
Välimerellinen juhla
108 €
10 ruokalajin välimerellinen juhla, jossa on tuoreita ainesosia ja rikkaat maut, jotka ovat saaneet inspiraationsa rannikon ja alueellisista perinteistä. Sisältää neljä alkuruokaa, kaksi esiruokaa, kaksi pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Chef Nicolas mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
18 vuoden kokemus
Olen työskennellyt henkilökohtaisena kokkina, catering-suunnittelijana ja kulinaarisena ohjaajana.
Työskentely ympäri maailmaa
Olen tarjonnut terveellisiä aterioita Argentiinassa, Brasiliassa ja Italiassa.
Opiskeli IAG:ssä
Kouluttauduin ja hion ruoanlaittotaitojani Argentinean Institute of Gastronomyssa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Alessandria. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Chef Nicolas on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
85 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




