Kalifornian viiniseudun Santa Marian inspiroima grilliruoka
Koe, mistä Kalifornian viiniseutu tunnetaan Avoimella liekillä grillatut savustetut kylkiluut ja rintapala
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Carlsbad
Järjestetään kohteessasi
Omenapuulla savustetut grillatut siankylkiluut
34 € ryhmää kohti
Grillatut porsaan kylkiluut savustetaan matalalla lämmöllä ja hitaasti omenapuun ja kirsikkapuun avulla. Kylkiluut kastellaan kotitekoisella grillikastikkeella.
Santa María Tritip
39 € vierasta kohti
Savustettu torilta pöytään avotulen liekillä. Nautit Santa Maria Tritipistä, joka on herkullista ja mureaa. Tarjoillaan lisukkeiden tai vihannesten ja sämpylän tai rullan kanssa.
Cowboy Tomahawk -pihvi
108 € vierasta kohti
Savustettu ja ruskistettu avotulella ja puutulella. Grillaamme Usda Choice Cowboy Tomahawk Ribeye -pihvejä puugrillissä täydellisen makuun. Tarjoillaan valitsemasi lisukkeen ja sämpylän tai rullaleivän kanssa.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Nathan mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
8 vuoden kokemus
Minua sponsoroivat tunnetut grillibrändit, joiden tuotteita me kaikki käytämme.
Uran kohokohdat
Sponsoroitu kokkaamaan parhaiden grillausyritysten toimesta. Weber, Traeger, Kamado Joe ja Blackstone
Koulutus ja opastus
Opin grillauksen parhaiden grillauskokkien kanssa, jotka suosittelevat tunnettuja takapihan kuluttajille tarkoitettuja grillejä
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla La Mesa, Santee, San Diego ja Carlsbad. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 34 € ryhmää kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?