Saussy-ruokailuelämys
Tarjoan tasapainoisen yhdistelmän hienoa ruokailua ja subtrooppista lohturuokaa – ainutlaatuinen elämys!
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Savannah
Järjestetään kohteessasi
Perhetyyli
57 € 57 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 431 €
Tähän maalaistyyliseen palveluun sisältyy tuore kausisalaatti, jossa on maukas salaatinkastike, tuoreiden paikallisten vihannesten markkinasekoitus, valikoima kotitekoista leipää ja joko suolainen liha- tai meriruokaruoka, jossa on koristeena lisäkastikkeita ja herkullinen kastike.
Fine Dining: 3–5 kurssia
104 € 104 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 431 €
Tämä hienostunut palvelu sisältää:
●Alkupala: keitto, salaatti tai pieni alkupalalautanen.
● Pääruoka: liha-, kasvis- tai merenelävävaihtoehdot, joissa on tärkkelystä ja/tai kasviksia.
●Jälkiruoka: itse valmistettu leivonnainen, hedelmäannos tai jäätelö/sorbetti.
Kurssit voidaan räätälöidä kunkin osapuolen toiveiden mukaan.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Nygeria mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
8 vuoden kokemus
Olen The Saussy Dining Groupin pääkokki ja Grove Point Plantationin apulaiskokki!
Koulutus ja opastus
Sain kokemusta keittiömestarin työstä työskennellen keittiömestari Timin alaisuudessa Grove Point Plantationissa 7 vuoden ajan
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Savannah, Bluffton, Hilton Head Island ja Tybee Island. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 16 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
57 € Alkaen 57 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 431 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?


