Cali-Caribbean Dining kokki Solomonin kanssa
Nauti panafrikkalaisia makuja kaikkialta maailmasta!
Ainutlaatuinen ruokailuelämys
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Los Angeles
Järjestetään kohteessasi
Hors d'Oeuvres
44 € 44 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 519 €
Jos järjestät pienen cocktail-tapahtuman tai
Kun kokoat ystäviä katsomaan peliä, me huolehdimme pikkupurtavista! Tarjoamme laajan valikoiman pikkupurtavaa ja myös vegaanisia/kasvisvaihtoehtoja.
Lautasillallisia
152 € 152 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 605 €
Nauti intiimimmästä ruokailuelämyksestä viiden ruokalajin illallisella. Anna vieraallesi mahdollisuus oppia lisää ruoasta ja sitä valmistavista käsistä. Illallinen sisältää seuraavat ruokalajit: KEITTO/SALAATTI/ALKURUOKA/PÄÄRUOKA/JÄLKIRUOKA. KAIKKI RUOKALAJIT VOIDAAN MUKAUTTAA.
Perhetyyli
1 730 € 1 730 € ryhmää kohti
Perhetyylinen ruokailu on edullisempaa ja paljon helpompaa, kun halutaan miellyttää väkijoukkoa.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Solomon mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
18 vuoden kokemus
Tällä hetkellä kokki näyttelijöille ja ammattiurheilijoille LA:ssa. MATKUSTAN KAIKKIALLE MAAHAN LAITTAAKSENI RUOKAA.
Uran kohokohdat
Food Networkin Chopped-mestari
Food Networkin "Beat Bobby Flay"
Koulutus ja opastus
Kävi Philadelphian taideinstituutissa
Kulinaarisen hallinnan osalta.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles, Pearblossom, Avalon ja Acton. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
44 € Alkaen 44 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 519 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?



