Gourmet-muistoja Dylanin kanssa
Anna minun tuoda lämpöä ja vieraanvaraisuutta Airbnb-kohteeseesi ja herkullista RUOKAA!
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Dana Point
Järjestetään kohteessasi
Tapahtumien banketit
85 € 85 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 2 123 €
Nauti valikoiduista alkupaloista, ruokalajeista, salaateista ja jälkiruoista, jotka tarjoillaan bankettityyliin juhlia, syntymäpäiviä, häitä ja muita suuria tapahtumia varten.
4 ruokalajin gourmet-ateria
128 € 128 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 510 €
Nauti yksilöllisestä valikoidusta ruokalistasta, joka perustuu mieltymyksiisi, ruokavalioosi ja erityisiin muistoihisi, jotta voit luoda täydellisen loman. Sisältää jälkiruoan!
Michelin-ravintola
162 € 162 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 968 €
Nauti hienostuneesta ruokalistasta, jonka ainesosia ovat muun muassa A5-luokan Wagyu-liha, tryffeli ja sashimi-kala.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Dylan mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
14 vuoden kokemus
Yksityinen kokki LA:n alueella; vuosia Michelin-tähtiä, hienoa ruokaa, ateriapalveluita.
Uran kohokohdat
Kokemusta Michelin-tähtiravintoloista ja huippuluokan ateriapalveluista.
Koulutus ja opastus
Kasvatettu maatilalta ruokapöytään -liikkeessä; mentorina keittiömestari John Maciliuvicius.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Dana Point, San Clemente, Huntington Beach ja Newport Beach. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
128 € Alkaen 128 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 510 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




