Keittiömestari Massimilianon perinne & luovuus
Keittiössään käytetään vain laadukkaita ainesosia, jotka keittiömestari valitsee huolella.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Firenze
Järjestetään kohteessasi
Pizza
50 €
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Haluaisitko pizzaa?
Nauti illallisesta, jossa on tyypillinen toscanalainen alkuruoka, erilaisia makuja sisältävä pizza ja lopuksi jälkiruoka. Juomat eivät sisälly hintaan.
Hinta Tipica Toscana
65 €
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Nauti toscanalaisesta illallisesta, joka koostuu tyypillisistä ruoista ja paikallisista ainesosista, jotka keittiömestari Massimiliano on valinnut huolellisesti.
Ruokalista sisältää neljä ruokaa alkupalasta jälkiruokaan. Juomat eivät sisälly hintaan.
Meri-elämys
90 €
Varauksen vähimmäishinta on 200 €
Keittiömestari Massimilianon valitsemat tuoreet kalaruoat, ruokalista sisältää 4 ruokalajia alkuruoasta jälkiruokaan. Juomat eivät sisälly hintaan
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Massimiliano mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
40 vuoden kokemus
Massimiliano on kokki, jolla on paljon kokemusta. Hän aloitti uransa vuonna 1979.
Koulutus ja opastus
Hän aloitti kokkina avustajana Ristorante il Bottegone -ravintolassa Piazza Duomolla
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 1 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Firenze, Prato, Pistoia ja Montecatini Terme. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 15 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Massimiliano on yritystarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
65 €
Varauksen vähimmäishinta on 150 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




