Camille tarjoaa Välimeren gastronomisia aterioita

Välimeren keittiö, luova, gastronominen, alueelliset tuotteet.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Arrondissement d'Aix-en-Provence
Järjestetään kohteessasi

Yksityinen ruoanlaittokurssi

120 € 120 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Opi valmistamaan ruokaa. On paljon parempi tehdä se kotona yksityisen kokin kanssa rennossa ja lämpimässä ilmapiirissä. Tarjoan ruoanlaittokursseja kotona, jotta voin elää todellisen lähetyksen, jakamisen... ja maistella hauskanpitoa. Jokainen luokka on suunniteltu taitotason, makujen, varusteiden ja uteliaisuuden mukaan. Rakennan ruokalistan kanssasi odotustesi, suosikkituotteidesi ja tasosi mukaan.

Välimeren löytöjä

135 € 135 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 540 €
Yllätysmenu, joka saa sinut tutustumaan Välimeren rikkauksiin paikallisilla markkinoilla – 4 Temps -ravintolassa Tämä valikko sisältää: – 2 aperitiivipalaa - 1 Mouth control - 1 sisäänkäynti - 1 ruokalaji – 1 jälkiruoka - 1 makea luomus jaettavaksi

Terren ja Calanquen välissä

165 € 165 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 660 €
Löytömenu, joka on piirretty mahdollisimman lähelle paikallisia tuottajia - 5 lämpötilassa Tämä valikko sisältää: – 2 aperitiivipalaa – 1 suun hallinta - 1 sisäänkäynti – 1 kala – 1 liha - 1 jälkiruoka – 1 makea luomus jaettavaksi

Poikkeus en Provence

195 € 195 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 780 €
Poikkeuksellisiin tuotteisiin perustuva maisteluruokalista, joka vie sinut matkalle alueen ja Välimeren kulinaarisen maailman rikkauksiin – 5 Temps -ravintolassa Tämä valikko sisältää: – 2 aperitiivipalaa – 1 suun hallinta - 1 sisäänkäynti – 1 kala - 1 liha - 1 jälkiruoka – 1 makea luomus jaettavaksi
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Camille mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
9 vuoden kokemus
Koulutettu suurissa ranskalaisissa ravintoloissa; luovaa ruokaa Välimerellä.
Tutkimuspäällikkö
Kokemus Louis XV Monacossa, Chèvre d'Or Eze, Villa Madie Cassis.
2x Escoffier-kilpailun mitalisti
Kouluttajina keittiömestarit Alain Ducasse, Arnaud Faye ja Dimitri Droisneau.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Arrondissement d'Aix-en-Provence, Arrondissement d'Istres, Arrondissement de Marseille ja Tourves. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Camille on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
135 € Alkaen 135 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 540 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Camille tarjoaa Välimeren gastronomisia aterioita

Välimeren keittiö, luova, gastronominen, alueelliset tuotteet.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Arrondissement d'Aix-en-Provence
Järjestetään kohteessasi
135 € Alkaen 135 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 540 €
Ilmainen peruutus

Yksityinen ruoanlaittokurssi

120 € 120 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Opi valmistamaan ruokaa. On paljon parempi tehdä se kotona yksityisen kokin kanssa rennossa ja lämpimässä ilmapiirissä. Tarjoan ruoanlaittokursseja kotona, jotta voin elää todellisen lähetyksen, jakamisen... ja maistella hauskanpitoa. Jokainen luokka on suunniteltu taitotason, makujen, varusteiden ja uteliaisuuden mukaan. Rakennan ruokalistan kanssasi odotustesi, suosikkituotteidesi ja tasosi mukaan.

Välimeren löytöjä

135 € 135 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 540 €
Yllätysmenu, joka saa sinut tutustumaan Välimeren rikkauksiin paikallisilla markkinoilla – 4 Temps -ravintolassa Tämä valikko sisältää: – 2 aperitiivipalaa - 1 Mouth control - 1 sisäänkäynti - 1 ruokalaji – 1 jälkiruoka - 1 makea luomus jaettavaksi

Terren ja Calanquen välissä

165 € 165 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 660 €
Löytömenu, joka on piirretty mahdollisimman lähelle paikallisia tuottajia - 5 lämpötilassa Tämä valikko sisältää: – 2 aperitiivipalaa – 1 suun hallinta - 1 sisäänkäynti – 1 kala – 1 liha - 1 jälkiruoka – 1 makea luomus jaettavaksi

Poikkeus en Provence

195 € 195 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 780 €
Poikkeuksellisiin tuotteisiin perustuva maisteluruokalista, joka vie sinut matkalle alueen ja Välimeren kulinaarisen maailman rikkauksiin – 5 Temps -ravintolassa Tämä valikko sisältää: – 2 aperitiivipalaa – 1 suun hallinta - 1 sisäänkäynti – 1 kala - 1 liha - 1 jälkiruoka – 1 makea luomus jaettavaksi
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Camille mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
9 vuoden kokemus
Koulutettu suurissa ranskalaisissa ravintoloissa; luovaa ruokaa Välimerellä.
Tutkimuspäällikkö
Kokemus Louis XV Monacossa, Chèvre d'Or Eze, Villa Madie Cassis.
2x Escoffier-kilpailun mitalisti
Kouluttajina keittiömestarit Alain Ducasse, Arnaud Faye ja Dimitri Droisneau.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Arrondissement d'Aix-en-Provence, Arrondissement d'Istres, Arrondissement de Marseille ja Tourves. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Camille on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?