Edgar Prívate, Punta Canan kokki
Olen erikoistunut lihaan ja rohkeisiin makuihin ja käytän erilaisia tyylejä latinalaisesta italialaiseen.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Punta Cana
Järjestetään kohteessasi
Amerikkalainen aamiainen
78 €
Munat
sianpekonki (tai kalkkuna)
sianlihamakkara (tai kalkkuna)
röstiperunat
ranskalainen paahtoleipä tai pannukakut siirapin kera.
hedelmät
Appelsiinimehu
kahvi
Dominikaaninen elämys
103 €
Karibialainen ceviche.
Kookospähkinä, guandules, riisi
Paistettua paikallista kalaa oreganolla ja sitruunalla
Kypsä plátain.
Kolme maitoa -kakku kupissa.
Italialainen maku
103 €
Rucola, prosciutto, fetajuustosalaatti
Italialainen risotto katkaravuilla, parmesaanilla, sitruunalla ja brasililla.
Kookos- ja ananaspanacotta.
Fuusioruoan maistelu
103 €
Aasialainen makea chili-tonnikalatartar.
Porsaanchicharrón, maniokkisose ja vuohenjuusto, paistettua maniokkia ja vihanneksia.
Kosteaa tummaa suklaata, praliinijäätelöä ja kastiketta.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Argencheff mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus
Minulla on kokemusta työskentelystä useissa maissa, joissa on erilaisia kulinaarisia tyylejä.
ServSafe-sertifioitu
Minulla on ServSafe-sertifikaatti, joka takaa elintarviketurvallisuuden ja laadun jokaisessa ruokalajissa.
Koulutettu Argentiinassa
Olen opiskellut Argentiinassa sijaitsevassa kulinaarisessa koulussa, ja minulla on ServSafen sertifikaatti.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Punta Cana. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 20 vierasta.
Esteettömyys
Viittomakieli saatavilla
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
78 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?





