Nicholasin Michelin-tason ruokailu
Yhdistän kestävällä tavalla klassisen ranskalaisen, aasialaisen ja uuden amerikkalaisen keittiön vaikutteita ja luon tyylikkäitä ruokia.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Jersey City
Järjestetään kohteessasi
Kausiluonteista yksinkertaisuutta
115 €
Nauti tästä tuotteisiin perustuvasta maistelumenusta, jossa tekniikka kohtaa tuoreuden ja joka on suunniteltu korostamaan kunkin kausiluonteisen ainesosan kauneutta.
Moderni luonto
133 €
Nauti tasapainoisista, ravinteikkaista annoksista, jotka ovat saaneet inspiraationsa maailman eri perinteistä ja perustuvat jätteettömiin, kestäviin käytäntöihin. Tämän ruokalistan tunnusmerkki ovat voimakkaat maut.
Michelin-pöytä
184 €
Varauksen vähimmäishinta on 1 101 €
Nauti ylellisestä, monen ruokalajin elämyksestä, joka perustuu klassiseen koulutukseen ja tarjoaa kodin lämpöä. Ateria on hienostunut, harkittu ja unohtumaton.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Nicholas mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus
Klassisen koulutukseni ja maailmanlaajuisten vaikutteideni ansiosta ruokani ovat tyylikkäitä ja kestäviä.
Työskenteli Massimo Botturan alaisuudessa
Hionut taitojani kestävässä keittotaidossa kuuluisan keittiömestari Massimo Botturan alaisuudessa.
Itseoppinut ja alan koulutuksen saanut
Kouluttauduin Michelin-tähdillä palkituissa keittiöissä, kuten Le Bernardin, Rouge Tomate ja Momofuku.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Jersey City. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 20 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
115 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




