Eduardon Tyynenmeren makuja
Luo yksilöllisiä ruokailuelämyksiä, joissa yhdistyvät paikalliset ja kansainväliset maut.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Puerto Vallarta
Järjestetään kohteessasi
Kodin makuja
79 € 79 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 158 €
Lämmin, lohduttava valikoima, joka perustuu perinteiseen meksikolaiseen keittiöön ja käyttää kausiluonteisia paikallisia raaka-aineita.
Maailmanlaajuinen maistelumatka
90 € 90 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 180 €
Hienostunut fuusioruokalista, jossa yhdistyvät kansainväliset hienot ruokailutekniikat ja rohkeat paikalliset maut.
Pacific Coast Bounty
107 € 107 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 212 €
Tyynenmeren eloisista mauista innoituksensa saanut ruokalista, jossa on tuoreita mereneläviä ja trooppisia ainesosia.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Eduardo Cabezudt mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
Basalto Chef Servicen perustaja.
Tiimini kanssa luomme unohtumattomia ruokia ja tarjoamme hienoa ruokailua suoraan pöytääsi.
Perustin oman catering-yrityksen
Perustin Basalto Chef Servicen, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja aitoja ruokailuelämyksiä.
Kulinaarisen taidon koulutus.
Suoritettu muodollinen kulinaarisen taidon koulutus, jossa keskityttiin kansainvälisiin ja paikallisiin keittiöihin.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 4.0/5 tähteä yhteensä 1 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Puerto Vallarta. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 20 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
79 € Alkaen 79 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 158 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




