Hienoa ruokaa ja lohturuokaa Lancen keittiöstä

Yhdistän etelävaltioiden mukavuuden Kalifornian raikkauteen ja valmistan ikimuistoisia aterioita.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Carmel-by-the-Sea
Järjestetään kohteessasi

Brunssi ja kuplia

117 € vierasta kohti
Myöhäisen aamun menu, jossa San Franciscon brunssi yhdistyy tuoreisiin yrtteihin, kevyisiin proteiineihin ja makeaan makuun. Täydellinen kuohuviinin kanssa.

Etelävaltioiden juhlat

133 € vierasta kohti
Sydämellinen sekoitus eteläistä mukavuutta ja Kalifornian raikkautta, jossa on suolaisia klassikoita, kauden vihanneksia ja makea kotitekoinen jäätelö.

Rannikon fine dining -ruokailu

171 € vierasta kohti
Carmelin ja Pebble Beachin inspiroima korkeatasoinen makumatka, jossa on mereneläviä, hienostuneita tekniikoita ja tasapainoisia, rohkeita makuja.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Lance mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
30 vuotta hienostuneessa ruokailussa.
Työskennellyt huippuravintoloissa Monterreyssä, New Orleansissa, San Franciscossa ja muualla.
Omistaja SF-brunssiravintola.
Tein yhteistyötä yksityistilaisuuksissa keittiömestari Dominique Crennin kanssa.
Ammatillinen kulinaarinen koulutus.
Saavutti muodollisen kulinaarisen koulutuksen ja kehitti taitojaan käytännön keittiöjohtajuuden kautta.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Carmel-by-the-Sea. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 20 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 117 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Hienoa ruokaa ja lohturuokaa Lancen keittiöstä

Yhdistän etelävaltioiden mukavuuden Kalifornian raikkauteen ja valmistan ikimuistoisia aterioita.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Carmel-by-the-Sea
Järjestetään kohteessasi
Alkaen 117 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Brunssi ja kuplia

117 € vierasta kohti
Myöhäisen aamun menu, jossa San Franciscon brunssi yhdistyy tuoreisiin yrtteihin, kevyisiin proteiineihin ja makeaan makuun. Täydellinen kuohuviinin kanssa.

Etelävaltioiden juhlat

133 € vierasta kohti
Sydämellinen sekoitus eteläistä mukavuutta ja Kalifornian raikkautta, jossa on suolaisia klassikoita, kauden vihanneksia ja makea kotitekoinen jäätelö.

Rannikon fine dining -ruokailu

171 € vierasta kohti
Carmelin ja Pebble Beachin inspiroima korkeatasoinen makumatka, jossa on mereneläviä, hienostuneita tekniikoita ja tasapainoisia, rohkeita makuja.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Lance mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
30 vuotta hienostuneessa ruokailussa.
Työskennellyt huippuravintoloissa Monterreyssä, New Orleansissa, San Franciscossa ja muualla.
Omistaja SF-brunssiravintola.
Tein yhteistyötä yksityistilaisuuksissa keittiömestari Dominique Crennin kanssa.
Ammatillinen kulinaarinen koulutus.
Saavutti muodollisen kulinaarisen koulutuksen ja kehitti taitojaan käytännön keittiöjohtajuuden kautta.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Carmel-by-the-Sea. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 20 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?