Moderni ja mukaansatempaava ruokailu Danielella
Italialainen, ranskalainen ja japanilainen keittiö, jossa klassiset ja modernit tekniikat yhdistyvät luovasti.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Antibes
Järjestetään kohteessasi
Kausiluonteista yksinkertaisuutta
75 € vierasta kohti
Maistele 3 ruokalajin menu, jossa on puhtaita makuja, kaunista tasapainoa ja tarkkaa toteutusta. Tarjonta sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.
Moderni rivieramenu
95 € vierasta kohti
Nauti 4 ruokalajin ateriasta, joka on saanut inspiraationsa Côte d'Azurin auringosta, rannikosta ja markkinatuotteista. Voit odottaa alkuruokaa, ensimmäistä ruokaa, pääruokaa ja jälkiruokaa.
Korkeatasoinen fuusioruokalista
110 € vierasta kohti
Nauti 5 ruokalajin maistelumenusta, jossa yhdistyvät italialaiset maut, ranskalainen tekniikka ja japanilainen hienostuneisuus.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Daniele mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus
Kokki, jolla on 14 vuoden kokemus Michelin-tähdillä palkituista keittiöistä eri puolilla Eurooppaa ja Japanissa.
Ruoanlaittokilpailun finalistina
Hallinnoi keittiöitä Frenchie-ravintolassa ja Soho Housessa, ja on Washoku World Challenge -kilpailun finalistina.
Hotellialan oppilaitos, johtaminen
Opiskeli Italiassa, harjoitteli Michelin-keittiöissä Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Japanissa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Antibes. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Daniele on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 95 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?